Skovsyrevej 10, O. Hornbæk, 8920 Randers NV

Gennemført ejendom med attraktiv beliggenhed i Randers

Omgivet af skovklædt, kuperet natur vest for Randers ligger denne funkisinspirerede ejendom. Her får man fornøjelsen af en arkitektonisk veludført villa med et veldisponeret interiør, hvortil den naturskønne udsigt, solbeskinnede terrasser og en indholdsrig beliggenhed hører med. 

Elegant funktionalitet

Ejendommen er opført i 2004 og tegnet af arkitekt Lars Bo Poulsen. Udtrykket leder tankerne hen på funkisvillaens kubistiske design med enkle, funktionelle linjer, fladt tag og hvidpudset facade. Boligen er således også funktionelt indrettet, ligesom der er taget udgangspunkt i omgivelserne. Det fremgår eksempelvis af den høje placering, som sammen med vældige vinduespartier skaber et 180 graders panorama over trækronerne, hvor også himlen er fremtrædende.

Ved ankomst på matriklen ses først og fremmest den markante dobbeltgarage i changerende mørkegrå sten fra Petersen Tegl, der, ligesom tilbygningen på modsatte side af huset, udgør underlaget for en anseelig tagterrasse. Tagterrasserne er orienteret mod henholdsvis øst og vest, og begge byder på en uforstyrret udsigt over skov.

Beboelsens planløsning på 265 kvadratmeter er gennemtænkt og består blandt andet af forskudte værelsessektioner samt lyse opholdsmiljøer med en åben etageinddeling. Inden døre opleves det åbne rumforløb allerede i entréen, som er forenet med stuen og har kig til førstesalen. Den rummelig fornemmelse og det behagelige lysindfald er gennemgående i boligen. Stuen er et godt eksempel på dette, hvor også det stilrene snedkerkøkken med egetræsfronter bemærkes gennem vinduesåbningen. Stuen kendetegnes endvidere af en brændeovn, og en glasdør fører ud til terrassen i parterre.

Ydermere består stueetagen af et bryggers og et depotrum i den centrale del, mens en forældresektion er etableret i den vestlige fløj. Her er der direkte adgang til et badeværelse med indbygget kar samt dør ud til en indskudt terrasse. Førstesalen er allokeret til fire forskudte værelser, et badeværelse og en stor repos med adgang til tagterrasserne.

Ugeneret og naturnært

Det lukkede kvarter på Skovsyrevej i den sydvestlige del af Randers er karakteriseret af fredelige omgivelser og frodig natur. Og det er grunden omkring ejendommen ligeså. Haven består hovedsageligt af et kuperet græsareal, som afløses af et skovbælte af mirabelletræer samt bevoksede engarealer ved Randers Golfklub. Området er derfor også hjem for mange vilde dyr, og særligt rådyrene frekventerer på matriklen. På modsatte side er der et fællesareal af egetræer, der ligeledes bidrager til oplevelsen af et diskret og eksklusivt villakvarter.

Derudover tilgodeses man af nærliggende fornødenheder i den familievenlige bydel Over Hornbæk. Der er stisystemer hele vejen til Hornbæk Skole såvel som den tilknyttede sportshal. I nærmiljøet er der også et fint udvalg af pasningstilbud og indkøbsmuligheder foruden ganske få kilometer til Randers centrum.

Afstand til ...

 • Golfbane200 meter
 • Indkøb3 minutter
 • Privatskole5 minutter
 • Skoven2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser