Aage Beks Vej 1, Neder Hornbæk, 8920 Randers NV

Rummelig rødstensvilla i naturrige omgivelser

Til orientering bliver boligen tilkoblet fjernvarme, som dermed vil være den primære varmekilde. 

For enden af en lukket vej i Randers ligger denne anseelige kvalitetsvilla, der fremtræder med et særegent arkitektonisk og historisk udtryk. Ejendommen fra 1937 er flot velholdt og råder over en veldisponeret beboelse på 227 kvadratmeter, hvortil der hører en 119 kvadratmeter stor kælder. Haven er smuk og frodig, og den runde swimmingpool gør sig ligeledes bemærket. Nærmiljøet tilgodeser ethvert behov med imponerende natur såvel som velassorterede fornødenheder og alt til familielivet.

Velbevaret byggestil

Villaen imponerer med sin størrelse, ligesom byggestilen indikerer god, gedigen kvalitet kombineret med sjælfulde detaljer. Klassiske røde nuancer kendetegner ejendommen, som det fremgår af både murstensfacade, tegltag og træ-/alu-vinduerne. Det hele får selskab af opvoksede træer og buske, der omkranser huset og bidrager til den stemningsfulde atmosfære.

Oprindelige detaljer i arkitekturen er bevaret, omend huset er opdateret med et tidssvarende interiør. Senest er kloakken delvist renoveret i 2019, hvor også kælderen blev isoleret. Ved ankomst på matriklen får man gavn af to garagebygninger foruden to holdepladser i indkørslen.

Inden døre fortsætter det velgjorte udtryk, og man træder ind til et yderst rummeligt og lyst boligareal, der først og fremmest omfatter hallen, hvorfra man kan se til førstesalen med svalegang. Akkurat inden for hoveddøren tilgodeses man også af et gæstetoilet og en garderobe. Bemærk også pejsen.

Videre åbenbarer stueetagen boligens opholdsmiljøer i form af to stuer en suite og et spisekøkken. Vældige vinduespartier og glasdøre bidrager med fortrinlige lysindfald, mens pejsen i den ene stue beriger stemningen i aftentimerne. Herfra er der adgang til terrassen og haven. Køkkenet fra Biga er opført i 2009 og fremstår moderne med hvide, grebsfrie fronter og sorte granit bordplader.

Førstesalen indeholder fem værelser, et walk-in-closet, et badeværelse og et separat toilet. Det ene værelse tilfalder med fordel forældrene, som kan slå dobbeltdørene op til en stor altan med morgensol. Derudover supplerer kælderen med syv disponible rum, heriblandt et vaskerum.

Grønt og bynært

Ude venter en stor, lukket have, hvor man kan færdes ugeneret blandt det opvoksede planteliv. Haven er indrettet med flere hyggekroge, men især fliseterrassen med swimmingpool bliver omdrejningspunkt for udelivet. Grunden er sydvendt orienteret, og der er således sol det meste af dagen.

Villaen er velplaceret i et fredeligt kvarter i bydelen Neder Hornbæk. Området stiller både indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter til rådighed, mens der ligeledes er ganske kort afstand til butiksliv og spisesteder i Randers centrum. Det er et godt område for pendlere, da man hurtigt kan få adgang til motorvejen. Ikke desto mindre er det fremfor alt naturen, der udgør det primære aktiv ved beliggenheden. Der er nemlig gåafstand til Doktorparken samt den enestående, mangfoldige natur i ådalen omkring Gudenåen.

Afstand til ...

 • Aarhus 31 minutter
 • E453 minutter
 • Hornbækbageri 2 minutter
 • Randers C8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser