Solbakkevej 8, Stensballe, 8700 Horsens

Ugeneret panorama over vildtreservatet Nørrestrand

Det er en ganske særlig oplevelse, man får på Solbakkevej 8 i Horsens. Ved ankomst bemærker man en klassisk, nydelig gulstensvilla omgivet af grønt. Men det er, når man træder ind på ejendommen, magien sker. Bag boligen åbenbarer sig et helt sublimt udsyn over Nørrestrands slående arealer, der imponerer dobbelt qua det uventede. Løsriver man sig fra udsigten, kan man endvidere se frem til et stilrent, gennemrenoveret og fuldmuret hjem med store vinduespartier.

Ud over det sædvanlige

Ikke nok med, at ejendommen ligger i første række til vandet - placeringen er tilmed også høj. Dette resulterer i en ganske enestående fred og ro, hvor stisystemet langs søen synes skjult, mens naturen træder frem. Kort fortalt kan man opleve en helt særlig, solitær fornemmelse i haven med mulighed for at trække stikket og lukke verden ude.

Samtidig er det ganske let at tage del i fornøjelserne, idet man på kort tid kan træde ud i reservatet. Cykling og vandring er populært i området, mens dyrelivet såsom mange fuglearter og de vilde heste er værd at betragte. Det bugtende landskab giver ligeledes udsigt over flere dele af Horsens by.

Som supplement til idyllen er byen tilmed også indenfor nærmeste rækkevidde. Der er mulighed for at cykle til centrums butikker og spisesteder, mens flere supermarkeder dukker op i gåafstand. Endvidere rummer nærmiljøet skole, dagtilbud og idrætsaktiviteter.

Gennemførte løsninger

I 2016-2017 gennemgik ejendommen en totalrenovering, hvor det mere eller mindre kun er ydermurene, der er tilbage. Badeværelset står dog også i sin oprindelige retrostil. Gennemgående set har man ikke blot respekteret og bevaret de originale, arkitektoniske træk - man har endvidere fremhævet og føjet til dem.

Hjemmet imponerer med udsigt fra stort set alle rum. Mest fremtrædende opleves det i opholdsmiljøet, hvor glaspartier i stuens fulde bredde tager pusten fra beskueren. Rummet beriges i øvrigt af det gennemførte sildebensgulv, som fremhæves smukt af lysindfaldet. I overgangen til køkken-alrummet er der en pejs, der kan nydes fra begge sider. Køkkenet præsenterer sig i en nordisk minimalisme, og det synes nærmest redundant igen at understrege det uovertruffede panorama.

Videre gives tre værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet, samt et praktisk bryggers og et badeværelse med bruseniche. Underetagen er ligeledes i flot stand og tilføjer tre disponible rum, et nydeligt gæstetoilet og et praktisk bryggers til hjemmet. Den skrånende grund sikrer parterre-udgang, og således er der også udsigt fra dette plan.

De ydre faciliteter

Hjemmet forbindes til udearealet via en række skydedørspartier, hvormed ude og inde hænger harmonisk sammen. Foruden den helt store force - udsigten - er haven i det hele taget fuld af en behagelig stemning og masser af solskinstimer. Den overdækkede terrasse omkranses af en buet mur, og her såvel som i gårdhavemiljøet er der dejligt med læ. Endelig trækkes dyrelivet med hjem på egen matrikel, hvor alskens fugle, rådyr og egern slår vejen forbi.

Afstand til ...

 • Aarhus35 minutter
 • E4515 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser