Åstruplundvej 1, 8740 Brædstrup

Kvalitetsvilla i landlige omgivelser

Denne solide ejendom er opført i 1987 på en anseelig grund med en parklignende have. Omkring matriklen ses bugtende marklandskaber og skovklædte arealer, som sammen med enkelte naboer karakteriserer nærmiljøet i byen Ring, hvor samlingspunktet er Ring by forsamlingshus. Ikke desto mindre er der blot et par kilometer til indkøbsmuligheder og øvrige fornødenheder i Brædstrup.

Fuldmuret og formfuldendt

Man ankommer via indkørslen til gårdspladsen, hvorefter bebyggelsen fremtræder velholdt. Hovedhuset er en arkitekttegnet og fuldmuret murermestervilla med programmérbar LED-belysning under udhænget. Ydermere bemærkes en integreret garage som ligeledes er fuldmuret, med to porte og loft til kip såvel som en fritstående bygning med værkstedsfaciliteter - heriblandt en mekanikergrav.

Der er direkte adgang til huset fra garagen, hvor bryggerset er det første rum, man træder ind i. Herefter fremtræder køkkenet fra 2018 med hvide, udskårne fronter og gedigne hårde hvidevarer fra blandt andre Siemens induktion med intregret emfang. I køkkenet er der god plads til en spisesektion, og der er tilmed en dør ud til en sydvendt terrasse. 

Stuen er boligens primære opholdsmiljø, hvor et gennemstrømmende lysindfald, et lyst parketgulv og loftsbjælker er påfaldende kendetegn. Derudover består stueetagen af et værelse med udgang til østvendt terrasse og et badeværelse med rumforløb mellem bryggers og entré. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig vestvendt terrasse.

Trappen til førstesalen leder op til en rummelig repos med kvist og glasdør ud til den sydvendte svalegang. Førstesalen er endvidere allokeret til tre værelser, et stort walk-in-closet samt et badeværelse med hjørnebadekar, to håndvaske og en bruseniche med glasvægge. Kvisten i det ene værelse er renoveret i 2017 og tilført nye vinduer, isolering og dampspær. Huset har Nilan genvex anlæg, som genanvender / udskifter huset opvarmning til varmt forbrugsvand. Foruden dette, har huset fibernet med mulighed for at få op til 1000 Mbit.

Naturskøn egn

Grunden er 22.356 kvadratmeter. En betydelig del af det omfangsrige areal består af en parklignende have med roser, stauder og frugttræer af forskellige sorter. Der er også flere fliseterrasser på matriklen, som er hensigtsmæssigt orienteret i forhold til solens bane. I kraft af det store grundareal og de naturskønne, rolige omgivelser er der fine muligheder for dyrehold.

Tæt bevoksning af høje træer omkranser matriklen og skærmer af for indkig. I kombination hermed er markerne velkendte i kulissen langs Åstruplundvej, og samlet set er egnen præget af fredsommelighed. Samtidig bosætter man sig fordelagtigt tæt på byen Brædstrup, som blandt andet tilbyder badesø, parkanlæg, indkøbsmuligheder og specialbutikker herunder Olsens Bryggeri. Derudover en offentlig skole, to friskoler, daginstitutioner og idrætsfaciliteter som tæller tennisbaner, dansestudio, svømmehal og to fitnesscentre.
Endelig er det nemt at tilgå Jyllands store byer med mindre end 45 minutter til både Aarhus, Horsens, Fredericia, Kolding, Brande, og Herning.

Afstand til ...

 • Fritidsaktiviteter 3 minutter
 • Horsens27 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Silkeborg27 minutter
 • Skole3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser