P.Malmkjærs Vej 13B, Sejs, 8600 Silkeborg

Stilren og æstetisk gennemført villa med udsigt til Brassø og tilhørende bådret

Det er kombinationen af en naturskøn beliggenhed i Sejs-Svejbæk med udsigt til Brassø og en villa, hvor moderne og stringente linjer går hånd i hånd med klassisk håndværk, der kendetegner ejendommen på P.Malmkjærs Vej 13B. Det store hus’ fortrinlige arkitektur og de eksklusive materialer stemmer fornemt overens med de flotte omgivelser.

Udsigten, vandet, beliggenheden

De store glaspartier på overetagen og tagterrassen sammesteds er fremragende udsigtsposter. Mod syd og vest kommer Brassø til syne i det smukke landskab med bakker og frodig skov langs bredden. På vandet glider den traditionsrige hjuldamper Hjejlen ofte forbi, som den sejler fra Silkeborg til Himmelbjerget, og på den modsatte side af huset har man et nydeligt kig til de to høje Sindbjerg og Stoubjerg.

Fra ejendommen er der nem adgang til vandet via den private sti. Denne fører til et mindre græsareal, hvortil man har en båderet. Desuagtet om man tager båden eller bilen, er Silkeborg ikke langt væk.

Et kvalitetsbyggeri

Villaen stod færdig i 2021, og huset er bygget med en mærkbar opmærksomhed på høje kvalitetsmaterialer og lækre, men enkle løsninger. Til eksempel kan facaden fremhæves, der er udført med afsnit i henholdsvis naturskifer, canadisk cedertræ og anseelige glaspartier. Taget er sort med inddækninger i zink.

Kontrasten mellem den mørke skifer og det lyse træ genfindes ligeledes indendøre, hvor egetræsgulvet i sildebensmønster ledsages af mørke Troldtekt-lofter, mens lyset strømmer ind ad de velplacerede vinduer. Dette ses især i det markante opholdsrum på førstesalen, der indeholder både alrum og stue. Invita-køkkenet er forsynet med Siemens Studioline-hvidevarer samt messingarmaturer fra Vola, og de glatte, sorte fronter får selskab af en massiv bordplade i grøn marmor. 

Overetagen er videre arrangeret med et viktualierum og et rummeligt soveværelse med direkte forbindelse til et walk-through-closet og et badeværelse. Den gode stil fastholdes hele vejen igennem med ensartet møblement og skabselementer fra Invita, og i badeværelsets dobbelte bruseniche ses enorme keramiske klinker med et næsten kobberlignende farvespil.

Veldisponeret og velindrettet

Loftet på første salen er ført til kip, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen fabelagtige oplevelse af rummet. Via den elegante egetræstrappe føres man til stueplan, der er arrangeret ikke færre end fem værelser, et badeværelse, der tilsvarer førstesalens, samt et praktisk bryggers. Etagen bindes sammen af et stort rum, der kan tjene til alt fra multirum til egentlig stue.

Villaen hænger ikke blot fortrinligt sammen inden døre. Også udearealerne er velintegrerede i boligen, hvor man umiddelbart foran opholdsrummet i stueplan tilgodeses af en sydvestvendt terrasse, mens førstesalen er udstyret med en tagterrasse. Rundt om huset er der anlagt en enkel have, der hovedsageligt består af græs - fortil ses en carport med direkte adgang til entréen.

Afstand til ...

 • Århus36 minutter
 • Herning37 minutter
 • Indkøb2 minutter
 • Silkeborg8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser