Funderholmevej 76, 8600 Silkeborg

Natur og idyl tæt på Silkeborg centrum

På Funderholmevej 76 bosætter man sig midt i den idylliske natur bestående af fredede, økologiske områder. Samtidig er der blot under fem kilometer til gågaden i Silkeborg - kort sagt en attraktiv kombination. På den sjælfulde ejendom er hovedhuset opført i 2008. Man har bibeholdt en oprindelig udbygning og valgt en stil, der matcher charmen med eksempelvis stråtag. En af ejenedommens kvaliteter er uden tvivl udsigten til fauna og flora. Et sted, der skal opleves.

Byggeri med omtanke

Huset er bygget i træ og efterfølgende vandskuret med materiale fra det anerkendte StoDesign. Stråtaget har en kobberrygning, og for at skabe harmoni har man gjort det samme på udbygningen. Sidstnævnte fremstår herudover helt tro mod sit originale udtryk med de røde mursten, de blå bondehusvinduer og trædøren. Udbygningen indeholder værksted og fyrrum. Æstetikken er succesfuld, og bygningerne falder harmonisk ind i landskabet.

I hovedhuset sikrer jordvarmen et energivenligt og behageligt indeklima, ligesom Dinesen-trægulvene understreger kvaliteten. Fra alle vinduer har man udsigt over landskabet, der således bliver en integreret del af indretningen. Det bemærkes særligt i opholdsmiljøet, hvor hele fem sprossede dobbeltdøre er fordelt mellem køkken-alrummet og stuen.

På øen i det hvide HTH-køkken ses en massiv træbordplade, som også udgør en broløsning med plads til barstole. De øvrige skabselementer ledsages af en sort stenbordplade. Med over fem meter til loftet i alrummet oplever man en helt fantastisk atmosfære. Den delvise opdeling til stuen sikrer samtidig et godt rumforløb.

Af stueplanets tre værelser har det ene walk-in-closet, terrassedøre og badeværelse en suite med spa. Etagen afsluttes af et praktisk bryggers og endnu et badeværelse, mens førstesalen indeholder to store værelser. Disse er forsynet med fine, lysgivende kviste, mens reposen er åben med glashegn mod alrummet. Endelig er der en dobbeltgarage under huset hvorfra der via en opgang er adgang til køkkenalrummet. 

Naturen helt tæt på

Grunden er 9.520 kvadratmeter. Haven er anlagt med en allé langs indkørslen, frodig og varieret beplantning samt hække, der giver læ. Tættest på huset er der terrasse mod syd og vest. Herfra er udsigten over sø og skov særligt flot, og samtidig er dyrelivet værd at fremhæve - rådyr kommer ofte helt tæt på huset. På samme vis er fuglelivet rigt med fiskehejre i søen, ligesom øvrige fugle trives i et nærliggende område, som ornitologer hyppigt besøger. Faunaen trives selvfølgelig i de naturrige omgivelser, der hovedsageligt består af økologiske fredninger.

Ejendommen ligger i en landzone, og der er derfor lav ejendomsskat. Trods de ekstraordinære, fredsommelige omgivelser er man fortsat nær bylivet. Det betyder, at man indenfor en radius af fire kilometer har dagtilbud, Gjessø Skole og flere indkøbsmuligheder. Man skal blot omtrent en kilometer længere for at nå til gågaden i Silkeborg. Midtbyen ligger inde med specialbutikker, spisesteder og kulturoplevelser.

Afstand til ...

 • Århus 45 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Silkeborg 5 minutter
 • Silkeborg Rideklub 1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser