Aalborgvej 154, Stald Tougaard, 8800 Viborg

Velfungerende ridecenter i naturskønt terræn

I det naturskønne, let bakkede landskab direkte til den private Loldrup Sø finder man denne hesteejendom. Stedet bliver drevet som et ridecenter og er forsynet med alle tænkelige faciliteter til formålet. Hvad angår beliggenheden, har man både fra privatboligen, haven og fra de store folde en flot udsigt. Det smukke landskab giver en god og alsidig jagt.

Et veldrevet ridecenter

De mange udhuse, staldene og de cirka 25 hektar jord, der knytter sig til ejendommen, udgør samlet et ridecenter af høj kvalitet. I staldene er der indrettet 36 store, luftige hestebokse, og dertil kommer endnu fire folebokse. Ønsker man at udvide, er der rige muligheder herfor. Hestefaciliteterne består videre af en indendørs ridebane med tribune i forbindelse med en rytterstue med køkken- og toiletfaciliteter, ligesom der er en dressurbane og en springsandbane. Saddelrummet er opvarmet, og endelig er der et solarium og et vandspiltov.

Prikken over i’et udgøres imidlertid af de anseelige folde, hvorfra man har en skøn udsigt til Loldrup Sø, skovene og engene. Til opbevaring af maskinel og andre fornødenheder er der henholdsvis en lade og et maskinhus. Bemærk, at det er muligt at overtage de nuværende kunder ved overtagelsen.

Landskabet og jagten

Ejendommen ligger bare seks kilometer nord for Viborgs absolutte centrum, og det omgivende landskab udmærker sig især ved de åbne vidder. På grunden er der flere skovstykker. Den ene rummer en frugtlund, og ved huset ses en flot, opvokset have med store, høje træer og et smukt kig ned gennem lysningen til søen.

Langs søen hører 7 hektar umatriklureret jord til ejendom - i tillæg til de allerede nævnte 25 hektar. Også omtrent en tredjedel af søen er tilknyttet. Der er kun adgang for lodsejere, hvorfor man har det hele for sig selv. Fiskeri og roning er oplagte fritidsbeskæftigelser. Et lysthus ligger placeret i vandkanten. Naturen er med andre ord helt i særklasse, og det spændende terræn med både vand, skov og åbne enge tiltrækker vildt i stort antal. Potentialet for andejagt er godt, og endnu bedre er mulighederne, når det kommer til gæs og råvildt - i forhold til sidstnævnte er der flere folke, som fast holder til på grunden.

Den nemme adgang til Viborg, i særdeleshed den nordlige del af byen, giver overkommelige afstande til alt fra skole og dagligvareindkøb til kultur og specialbutikker, men bidrager også til at øge kundegrundlaget for ridecentret.

Stuehusets fortrin

Den flotte rødstenshus ligger ugeneret i forhold til de øvrige bygninger og hesteafdelingen. Murstenene ledsages af et halvvalmet tag, og på hver side af hoveddøren er fire hvide sprossevinduer indsat. Beboelsesarealet er 263 kvadratmeter, der er fordelt på to etager, og i stueplan indledes boligen af den rummelige hall. Herpå følger tre stuer, og køkkenet er tilstrækkeligt stort til, at man kan opstille et spisebord.

Huset byder på mange detaljer såsom høje paneler, og i forbindelse med køkkenet er der indrettet et bryggers. Etagen består videre af to værelser og et badeværelse. Via trappen i hallen føres man til første sal, hvor en stue med loft til kip, blotlagte bjælker og et enormt vinduesparti toner frem. Samme sted ligger tre værelser.

Umiddelbart foran stueplanets stuer har man etableret en delvist overdækket terrasse med tilhørende pejs.

Til ejendommen tilhører ydermere en 123m2 forvalterbolig som frit kan benyttes som gæstebolig eller til udlejning.

 • Hestestald 962 m²
 • Ridehal 1806 m²
 • Udbygning i alt 1.286 m²

Afstand til ...

 • Aarhus67 minutter
 • Indkøb7 minutter
 • Viborg10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser