Søsterhøjvej 10, Skåde, 8270 Højbjerg

Rummelig villa i familievenlige omgivelser

Rødstensvillaen på Søsterhøjvej 10 er skabt til det gode familieliv. Foruden et kvalitetsbetonet og veldisponeret interiør er ejendommen hensigtsmæssigt placeret i et lukket vænge tæt på alle familielivets fornødenheder. Nærmiljøet er fredeligt og kombineres med korte afstande til byens muligheder såvel som Marselisborg skovene som kun er 5 minutter herfra.

 

Velbygget og vedligeholdt

Villaen fra 1981 er arkitekttegnet, fuldmuret og opført i kvalitetsmaterialer. Ved ankomst bemærkes den hævede placering, der tilkendegiver husets to etager. En stentrappe fører op til hoveddøren, mens den integrerede carport ses til højre herfor. I 2020 blev størstedelen af vinduerne skiftet, og i 2021 har carporten fået nyt tag.

Boligens samlede etageareal udgør 286m2 og fordeler sig på 168m2 bolig med havestue, og dertil er der yderligere 118 kvadratmeter i underetagen. Stuen udgør det primære opholdsmiljø. Her strømmer dagslyset ind via store vinduer, der således matches af den tilsvarende lyse egeparket på gulvet. Et stilrent Tvis-køkken ligger særskilt og fremstår med hvide fronter og sort bordplade af massiv granit. Køkkengulvet er nyt fra 2021 og består ligeledes af egetræ.

Fra stuen er der dør ud til terrassen, ligesom franske døre leder ud i havestuen. I havestuen er lysindfaldet ekstraordinært takket være loftet, der går til kip, samt adskillige gulv-til-loft-vinduer og gavlvinduer. Stueetagen rummer endvidere tre værelser, et gæstetoilet og et lyst badeværelse med kar. Underetagen fremtræder i boligstandard og er allokeret til fire disponible rum, et bryggers og et nyere badeværelse. 

Natur og by i harmonisk forening

Høje træer og tæt beplantning omgiver grunden og skaber et ugeneret udemiljø. Det nyder man i særdeleshed godt af på den anseelige træterrasse, der er orienteret mod syd. I haven får man en forsmag på den natur, der kendetegner beliggenheden. Heriblandt er Marselisborg Skovene nærliggende, og i forlængelse tilgås sandstrandene langs Aarhus Bugt. Det er også her, at man finder Aarhus Golfklub, Moesgaard Museum og Moesgaard Strand.

I bydelen Højbjerg venter ydermere et varieret udvalg af dagligvarebutikker, og som børnefamilie tilgodeses man af kort afstand til Skåde Skole samt stisystemerne dertil. Foruden dette er der også gode pasningstilbud til de mindste. Placeringen for enden af den lukkede vej er naturligvis også ideel for legende børn.

Afstand til ...

 • Aarhus C12 min. på cykel
 • Badestrand5 min. på cykel
 • Marselisborg Skovene5 min.
 • Skåde Skole8 min. på cykel

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser