Sørkelvej 70, Bakgaarden, 8600 Silkeborg

Landejendom med skovgrund og hestefaciliteter

Denne nydelige landejendom er omgivet af skov i Søhøjlandet, hvor den ledsages af fine hestefaciliteter. Grunden på 7,4 hektar består hovedsagligt af skovbevoksning samt græsmarker med hestefolde, og omkring ejendommen er der ligeledes en stor have. Foruden hovedhuset er der udbygninger med supplerende boligforhold samt en garage og en maskinhal. Dertil hører en stald til løsdrift foruden en ridebane. Omgivelserne er karakteriseret af mageløs natur, og det er muligt at proviantere få kilometer fra matriklen.

Naturgrund til udfoldelser

Det midtjyske søhøjland er kendt for sin imponerende natur i det kuperede, skovklædte landskab, som også inkluderer et væld af søer i tilknytning til Gudenåen. Således har omgivelserne på grunden ligeledes karakter af denne naturrigdom med opvokset skov og sø, og Gudenåen løber ligeledes blot 500 meter vestpå. Som hesteinteresseret tilgodeses man af ridestier i skoven foruden en ridebane, som er anlagt inde mellem nåletræerne. Ydermere er der tre græsmarker - indhegnet med Poda-hegn. 

Haven kendetegnes af et velanlagt græsareal med stedvise frugttræer og bærbuske, og omkring huset ses en terrasse fra 2015, som består af granitfliser. Haven er indhegnet, men flere steder fører stier ind i skovstykket, hvor rådyrene frekventerer, ligesom man kan se frem til et mangfoldigt fugleliv.

Der er nærliggende fornødenheder i de omkringliggende landsbyer, som stiller indkøbsmuligheder såvel som skoler, pasningstilbud og fritidsaktiviteter til rådighed. Endelig er der et kvarters kørsel til Silkeborg centrum.

Velgjorte bekvemmeligheder

Rødstenshuset fra 1987 udgør den primære beboelse på 254 kvadratmeter og fremtræder velholdt med hvide detaljer. Indkørslen og gårdspladsen med rådhusbelægning glider ud i ét. Inden døre bemærkes et kvalitetspræget interiør kombineret med bondsk charme. Det landlige islæt afstedkommes af de sprossede vinduer og tværgående loftsbjælker. Stueetagen rummer to værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken-alrum samt en stue med integreret udestue, hvor et vældigt vinduesparti løfter sløret for haven. 

Både køkkenet, badeværelset og bryggerset er renoveret i 2010 og fremstår med hvide, grebsfrie elementer fra HTH, ligesom douglasplankegulve er gennemgående. På førstesalen er der yderligere tre værelser og en rummelig repos med dør til altanen.

Overfor hovedhuset forekommer en trelænget bygning med øvrige udfoldelsesmuligheder. Den østlige fløj er allokeret til en særskilt boligenhed med to værelser, et badeværelse, et køkken, en stue og et disponibelt rum. Midtfor ses tre porte til garagen, som blev udvidet i 2018 og opgraderet med ny tagkonstruktion, isolering samt epoxygulv med gulvvarme. Der er også et gæstetoilet. 

Bygningsdelen længst mod vest råder over en stor hal med en høj garageport, hvortil der er et fyrrum og et vaskerum. Denne del af ejendommen har fået nye vinduer og døre i 2018. Derudover medfølger et orangeri samt en fritliggende stald fra 2018, som er indrettet til løsdrift med et foderrum og et isoleret sadelrum.

 • Hestestald 102 m²
 • Garage 63 m²
 • Drivhus 93 m²
 • Udbygning 206 + 41 + 32 m²
 • Hus 79 m²

Afstand til ...

 • Gudenåen 500 meter
 • Motorvej 15 minutter
 • Silkeborg15 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser