Dyssedalen 11, 8800 Viborg

Kvalitet og sublim udsigt

Panoramaet over Nørresø er ikke til at tage fejl af fra denne kvalitetsrige villa, der er opført i 2002. Her er der foretaget æstetiske valg fra øverste hylde, og hjemmet byder på gode løsninger i opholdsmiljøet, de to værelser og de to badeværelser. Endelig må også terrassen fremhæves, der med glasoverdækning opleves som et ekstra leverum, blot med endnu tydeligere udsigt.

Veludført grundplan og kvalitetsdesign

I opholdsrummet er loftet ført til kip, og den ene sektion er udført med akustikpaneler. I gavlen fortsætter vinduerne helt til tops, hvormed udsigten ganske uhindret træder frem. På modsatte side af søen ses grønne træer og røde hustage, og synet er mindst lige så fint om aftenen, når husenes vinduer lyser op.

Opholdsmiljøets rigelige ovenlysvinduer bidrager ligeledes til den lyse og luftige atmosfære. Invita-køkkenets hvide elementer akkompagneres af en sort Galaxy-granitbordplade med guldlameller, og af hvidevarer kan fremhæves de to vinkøleskabe og Quookeren. Takket være de to terrassedøre er forbindelsen til udearealerne intakt.

Soveværelset har også en terrassedør og hertil badeværelse en suite med tilknyttet walk-in-closet. Badeværelset er udført med en stor, glasafskærmet Rainmaker, og håndvask samt toilet er fra italienske Alessi. På det andet badeværelse ses en Vola-vandhane, og ved badeværelset her ligger husets andet værelse. Slutteligt kommer et kontor og et bryggers med direkte udgang til den store garage, som har en bred, automatisk port.

De gode løsninger fortsætter

Forhaven er anlagt med en frodig, blomstrende beplantning, der skifter udtryk efter årstid og giver et modspil de ellers enkle, stringente linjer, som kendetegner ejendommen. Man finder en stor flisebelægning omkring huset samt endnu et frodigt, grønt område, mens den særlige trumf er kompositterrassen. Denne terrasse er overdækket af et tag, der falder harmonisk ind med husets, og her vil man opleve et helt ekstra rum i sommerhalvåret. Boligens høje placering i landskabet og terrassens glashegn understøtter fornemt udsigten. 

En idyllisk prik over i’et

Beliggenheden i anden række til Nørresø og tilmed i et fredeligt kvarter understreger, hvor attraktiv adressen er. Området er ideelt til spadsereture eller løberuter med søen som baggrund, i Granadaparken eller ad områdets mange stier.

Indenfor en radius af halvanden kilometer findes skole, indkøb og idrætsfaciliteter, mens Viborgs bymidte omkring domkirken nås på cykel eller på fem minutter i bil. Her møder man et bredt udvalg af spisesteder, specialbutikker og kulturelle oplevelser.

Afstand til ...

 • Aarhus60 minutter
 • Indkøb3 minutter
 • 1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser