Nedre Vej 135, 8930 Randers NØ

En landejendom, hvor naturen opleves på tæt hold

De helt centrale elementer for denne ejendom er uden tvivl naturen, udsigten og stilheden. Betonelementernes rå udtryk, built-up-taget og de enorme vinduespartier, som reflekterer himlen og det grønne, giver en slående effekt. Det opleves som en særlig pendant til naturen, der omgiver den ca. 2,4 hektar store landejendom under ti kilometer nordøst for Randers.

Moderne komfort og stilrene valg

Boligen er udført vedligeholdelsesfrit, energirigtigt og med gulvvarme overalt, ligesom akustikken er behagelig. Vinduespartierne pryder ikke blot facaden, men er også med til at trække naturen ind i boligen. Udsynet er flot fra nærmest alle rum med åbent landskab mod syd og skoven mod nord.

Grundplanen veludført med to separate soveafdelinger, som samles af opholdsmiljøet. Sidstnævnte udgøres af køkken-alrum og stue i åben forbindelse, der bades i dagslys og har flere terrassedøre - én fra køkkenet og en fra stuen. Designa-køkkenet i sort kontrasteres af hvide DesignCore-bordplader med integreret Witt-kogezone og hele to vaske. Funktionaliteten fortsætter med ovn i ergonomisk højde og en indbygget kaffemaskine. Hårdehvidevarerne er hovedsageligt fra Miele.

Den rå beton træder frem indenfor, hvilket gennemfører æstetikken. På badeværelserne suppleres designvalget af glasafskærmede brusenicher, møblement lig køkkenets og væghængte toiletter. Det ene badeværelse har desuden to håndvaske og ligger i forbindelse med det oplagte forældresoveværelse, som også har et walk-in-closet. Endelig skal det bemærkes, at alle tre værelser har terrassedøre. På første sal ligger en stor stue. Denne er åben mod etagen under, og vinduespartierne til begge sider fortsætter uden afbrydelse af en etageadskillelse. Resultatet er betagende, og det samme er den tagterrasse, som man tilgår herfra.

Udeliv og omgivelser

Netop tagterrassen opleves som ekstra boligkvadratmeter i de lune måneder. Den er nemlig overdækket, hvilket i kombination med den helt rigtige orientering for solen og udsigten skaber et skønt miljø. Hertil kommer den charmerende have med stor plæne og frodig beplantning. I hjørnet har man anlagt en dam med forbindelse til skovens vandløb, hvor fisk og frøer kan få plads. Den fredfyldte stemning underbygges af det rige dyreliv, som blandt andet inkluderer hyppige besøg af rådyr. De grå toner på villaens facade fortsætter i forhaven og indkørslen, der binder ejendommen sammen. Desuden råder man der over en garage med gulvvarme. Endelig er en betragtelig andel af grunden ideel til dyrkning, og så er det tilladt at jage på grunden.

Det er selvsagt naturen, som er den helt store force ved beliggenheden. Her kan man se frem til skovområder med stisystemer, ligesom den korte afstand til Randers Fjord og Grund Fjord beriger friluftslivet. De idylliske omgivelser suppleres af under fem kilometers afstand til Harridslev, hvor dagtilbud, skole og indkøb dukker frem. Randers nås på blot et kvarter, og her findes endnu flere faciliteter i form af specialforretninger, spisesteder og kulturfaciliteter.

Afstand til ...

 • Aarhus45 minutter
 • Indkøb7 minutter
 • Randers15 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser