Skovlyvej 12, Sygehuskvarteret, 8930 Randers NØ

Gennemtænkt arkitektur og imponerende detaljegrad

I den centrale del af Randers ligger denne karakteristiske villa, der i 1986 blev opført efter arkitekt Hans Christian Caspersens anvisninger. Det rene, enkle udtryk, der fornemt tager højde for den særegne placering på en stejl skråning, krydres med et hav af detaljer, som tjener både dekorative og praktiske formål. Husets indretning er tilsvarende gennemtænkt, og beliggenheden er attraktiv med en flot udsigt i sydlig retning.

Arkitekturen

Ét af villaens mest bemærkelsesværdige kendetegn er netop den stringente arkitektur. Huset er så at sige bygget ind i skrænten, og fra vejen ses kun omtrent halvdelen af bygningens fulde omfang. Taget er udført med ensidig hældning, der stiger i takt med, at landskabet falder. Facaden er gjort i gule, håndstrøgne tegl, og hvor vinklerne ikke er rette, er stenene skåret, hvorved overgangene fra den ene flade til den anden er helt skarp. Materialerne inde såvel som ude er med al tydelighed udvalgt specifikt til villaen.

En anden særlig omstændighed, der afstedkommes af boligens udformning, er de markante lysindfald, som er et gennemgående træk ved hele boligen. Dette understøttes yderligere af de forskudte niveauer, hvor rummenes lofter imidlertid fortsætter i ubrudte linjer. På den måde transporteres lyset fra de store vinduer mod syd til de lavereliggende rum i den nordlige del af boligen.

En fortrinlig indretning

Husets rumfordeling er centreret omkring den rummelige stue, der er ligger ud mod haven i øverste niveau. Det store vindue med buet overkant lader rigelig lys ind, og en halv etage nede herfra ses spisestuen og køkkenet i åben forbindelse. Sammesteds nås bryggerset og entréen, og i forlængelse af stuen er der et værelse med tilhørende badeværelse og en sydvestvendt altan. Gulvene er gjort i henholdsvis rustikke, okkergule klinker og originale fyrreplanker.

Underetagen er indrettet med et badeværelse og fire disponible rum. Det samlede beoelsesareal er på 172 kvadratmeter.

Udearealer og beliggenhed

Haven er anlagt udelukkende med natursten, der således ses ved de forskellige bede og på gang- og terrassebelægninger. Rundt om villaen råder man over flere terrasser, som hver især er placeret hensigtsmæssigt i forhold til solen på forskellige tidspunkter af dagen. Beplantningen er, ligesom byggematerialerne, nøje udvalgt og udgøres blandt andet af blomster og frugttræer. Græsset slås af en robotplæneklipper. Ved indkørslen er der god plads til parkering af biler. I 2016 fik garagen og den allerede eksisterende parkeringsplads selskab af yderligere to af slagsen.

Huset er placeret i et roligt og fredeligt kvarter, og da det tilmed ligger højt i forhold til omgivelserne mod syd, er der en behagelig udsigt. Afstanden til midtbyens såvel som de dagligdags nødvendigheder - eksempelvis indkøb og skole - er meget korte, og området er ligeledes velforsynet med grønne, rekreative arealer. Havnen og fjorden nås nemt til fods, og bybussen passerer forbi lige uden for døren.

 

Afstand til ...

 • E4515 minutter
 • Indkøb7 minutters gang
 • Lystbådehavn10 minutters gang
 • Randers city10 minutter gang

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser