Skæring Strandvej 50, Skæring Strand, 8250 Egå

Villa på 361 etagemeter i første række til indsejlingen af Kalø Vig

Man skal ikke skue hunden på hårene, og villaen på Skæring Strandvej 50 lidt nord for Egå og Risskov skal man ikke bedømme alene på udtrykket fra vejen. Skønt villaens kvaliteter allerede røbes på nordsiden - blandt andet af kobberinddækningerne ved taget - står det først for alvor klart, hvad man har mellem hænderne, når man træder inden døre og den sublime, ugenerede panoramaudsigt til de storslåede landskaber og vandet åbenbarer sig. Næsten hele den sydvendte flade udgøres af glaspartier, hvorved omgivelserne på naturligste facon bliver en del af æstetikken.

En fabelagtig beliggenhed

Villaen blev i 1990 opført i allerførste række til vandet, lige der, hvor Kalø Vig og Aarhus Bugt mødes. Den skrånende grund bevirker, at huset så at sige kiler sig ind i terrænet, så både over- og underetagen på sydsiden har frit udsyn. Den let hævede placering bidrager desuden med en forøget perspektivfornemmelse, når blikket vandrer fra nord mod syd.

Længst til venstre toner den lange kyststrækning ved Rønde - komplet med klassiske sommerhuse og skovklædte bakker - tydeligt frem, og følges konturerne mod højre, ses Mols Bjerge, Samsø, Tunø og slutteligt Aarhus med de mange karakteristiske kraner på havnen. Ned langs stranden just foran grunden består omgivelserne af sand og et grønt græstæppe.

Den imponerende udsigt er imidlertid ikke det eneste, som den fordelagtige adresse tilfører ejendommen. Også korte distancer til de mest brugte dagligdagsfaciliteter er at finde i det helt nære miljø, og dertil kommer den overkommelige afstand til Aarhus, der i bil kan nås på omtrent et kvarter.

Omfattende moderniseringer

I årene 2015 og 2016 undergik den i forvejen eksklusive villa en gennemgribende modernisering. De mange ændringer, der blandt andet inkluderende væsentlige ombygninger af overetagen, betyder, man nu tilgodeses af ét sammenhængende, men dog afsnitsinddelt rum. Arbejdet blev tilrettelagt i samarbejde med den anerkendte arkitekt Jesper Danø.

Resultatet er ikke til at tage fejl af, for det er på én og samme tid lykkedes at etablere et opholdsrum, der til fulde matcher omgivelserne. Alene loftet, hvor over tre kilometer svensk, knastfri fyrretræslister er sirligt arrangeret i snorlige rækker, er en oplevelse værd, og det samme gør sig gældende for det massive egetræsgulv fra Junckers. Køkkenet, der præsenterer sig med en eksklusiv lavastensbordplade, er designet med hvide, enkle fronter, og som afgrænsning mellem alrumssektionen og stuen bemærkes den elegante Spartherm-pejs med glas til tre sider.

Underetagen og haven

Beboelsesarealet opmåles til 226 kvadratmeter, og overetagen afrundes af et værelse, et gæstetoilet og en gang, der giver adgang til dobbeltgaragen. Via trappen føres man til underetagen, der fortsætter den gennemførte stil med en henrivende udestue i åben forbindelse med endnu et opholdsrum. Udestuen er forsynet med massive teaktræsgulve - selvsamme ses på badeværelset med dobbeltvask, kar, brus og sauna - og brede skydedøre. Dertil kommer to værelser med udsigt, hvoraf det ene har tilknyttet et walk-in-closet og et disponibelt rum. Det resterende udgøres af et vinrum, et fuldt funktionelt køkken med tilhørende bryggersfaciliteter samt et badeværelse og yderligere to disponible rum.

Huset er bygget på den nordvestlige del af grunden, og haven udfolder sig mestendels som et anseeligt græsareal med hække til hver side. Nederst, tættest på vandet, kan man træde direkte ud på stranden via den dertil indrettede låge. Nogenlunde sammesteds gives en ugeneret terrasse, der tillige får følgeskab af et orangeri og et væld af udendørsarealer - alle placeret i forskudte niveauer langs den havvendte facade.

Afstand til ...

 • Aarhus C15 minutter
 • Havnemiljø5 minutter
 • Strand0 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser