Dr. Madsensvej 8, Harridslev, 8930 Randers NØ

En ejendom for hesteentusiasten eller iværksætteren i Harridslev

Hvis varierede muligheder står højt på ønskelisten, så vil denne ejendom vække glæde. Ridehus, hestebokse og anlagte folde tiltaler rytteren, mens længen med isolerede lokaler til eksempelvis erhverv er lige noget for iværksætterdrømmen. Inden døre forkæles man tilmed af lækre designløsninger og optimal kvalitet, og oven i hatten bidrager beliggenheden med at være tæt på hverdagens fornødenheder midt i naturen. Med andre ord er ejendommen her for de kvalitetsbevidste, de ambitiøse og de naturelskende, som samtidig gerne vil have blot ti minutter ind til Randers’ byliv.

Optimale løsninger

Ejendommen præsenterer sig charmerende med en klassisk gårdsplads omsluttet af de hvide bygninger og rødstenshuset med en tronende frontispice, trappe til hoveddøren og hvide sprossevinduer. Boligen afslører kort fortalt de markante træk, som definerer dansk Bedre Byggeskik fra opførelsen i 1925, mens det løbende er passet og senest renoveret mellem 2011-2013. Her fik huset skiftet tag, skorstene, vinduer og døre, og også det indre fik en tur i køkken og bad. Sjælen er imidlertid bevaret med et utrætteligt fokus på at have respekt for de oprindelige, arkitektoniske detaljer - bemærk eksempelvis trægulvene og de indvendige døre.

Indledningsvist skal køkken-alrummet fremhæves med hvide fyldningselementer og vitrineskabe fra Sønderborg Køkkenet, der har ramt den landlige stil på æstetisk vis. Det skyldes ikke mindst finishen med Vola-armaturet, og brændeovnen sikrer den sidste portion charme. Videre tilgås de intet mindre end tre stuer, hvor franske terrassedøre, endnu et ildsted og en integreret reol med fine udskæringer bibringer en forrygende atmosfære til et samlet, indretningsvenligt opholdsmiljø. Fortsæt til soveværelset med det lækre badeværelse en suite, hvor Volas store regnbruser afskærmes af glas, og et vaskemodul i stil med køkkenets ledsages af en helstøbt håndvask. Etagen fuldendes af et brusebadeværelse mere, mens førstesalen frister med to gode værelser og endnu en rummelig stue. Ét af disse værelser har walk-in-closet. Slutteligt gives en række kælderrum.

En forening af fritid og erhverv

De pladskrævende hobbyer får optimale forudsætninger med flere længer til fritidsaktiviteter såvel som erhverv eller sågar endda en ekstra lejlighed. I den ene længe er flere af rummene nemlig isoleret, og her har der tidligere været drevet tøjsalg, men mulighederne er selvsagt mange. I forbindelse med forhenværende erhverv er der ligeledes udnyttet et rum med port og stengulv, hvor store laster kunne afleveres. En anden længe indeholder hele 12 bokse og strigleplads, ligesom ridehuset vil blive værdsat. Hertil kommer flere rum til opbevaring, værksted eller helt tredje løsninger.

De lige over 2,2 hektar jord er foruden bygningerne anlagt med tre folde, hvoraf den ene er ideel til sommergræsning, og det hele fremtræder idyllisk som udsigt fra haven. Sidstnævnte er anlagt med flere terrasser, hvor dén tilknyttet opholdsmiljøet er hævet med trappe ned til den veludførte plæne med et højt, tronende træ, som vidner om ejendommens historie. Haven er ydermere orienteret helt optimalt for solen.

Få både by og natur som nærmiljø

Ejendommen placerer sig på kanten mellem land og by med gåafstand til indkøb, skole og pasningsmuligheder. Byen har desuden sin egen Facebook-side og kan betragtes som en aktiv landsby i Randers NØ. Ej at forglemme bør man notere sig naturen, der strækker sig vidt og bredt omkring lokalsamfundet med skov og søer som fristende pejlemærker for udflugter. Samtidig tilgås motorvejen på blot et kvarter, mens bilen når til Randers centrum med spisesteder, specialbutikker og mere til på omtrent ti minutter. Også Randers betragtes som byen i naturen, hvorfor friluftslivet ligeledes kan plejes her med oplevelser i eksempelvis Randers Regnskov eller Storkeengen lige ved.

Afstand til ...

 • Århus 43 minutter
 • Harridslev Rideklub 1 minut
 • Indkøb2 minutter
 • Randers 12 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser