Købsaftale underskrevet

Bredgårdsvej 9, Hadbjerg, 8370 Hadsten

Ejendom med stor grund og udsigt til marker i Hadbjerg

I smørhullet mellem Aarhus og Randers ligger denne ejendom med udsigt til åbne marker, og netop denne adresse formår at kombinere landlig idyl med en fordelagtig placering tæt på hverdagens bekvemmeligheder og byens fristelser. Ejendommen ligger på en omtrent 6.000 kvadratmeter stor grund, så der er et stort potentiale til hestehold eller anden pladskrævende hobby. 

Hestehold og autoværksted

Grunden er mestendels allokeret til en ridebane og to folde, der er ideelle til ponyer og konkurrenceheste, mens hestefaciliteterne fortsætter med fire bokse og en god lade til hø. Ejendommen understøtter tilsvarende mange forskellige muligheder for liberalt erhverv, værksted eller lignende, og i den ene længe er der et autoværksted med et fint kontor på førstesalen. I denne afdeling er der også toiletfaciliteter og et lille lager. I modsatte længe er en dobbeltgarage foruden førnævnte bokse.

På gårdspladsen er der anlagt en sydvestvendt terrasse, og rundt om huset ses flere miljøer, hvor den flotte udsigt over markerne særligt kommer til udtryk på den nordøstvendte terrasse eller den lækre tagterrasse. Haven byder på lidt rhododendronbede og en urtehave. 

Grunden er helt ugeneret, og foruden markudsigten er der også et flot udsyn til solnedgangen. Den naturrige beliggenhed tiltrækker fasaner og vildt, og længere ude er der et læbælte, hvor rådyrene kigger forbi.

God planløsning med seks værelser 

Gennem årene er der blevet passet godt på hjemmet. Der er lagt trægulv på tagterrassen, og der er malet, så det fremstår pænt. Boligen er i halvandet plan, hvor stueplan er forbundet med den ene længe via bryggerset. 

Hjemmets centrum er den store stue, som elegant inddeles i to sektioner, hvoraf den ene munder ud i en buet karnap med generøse glaspartier mod vidderne og solnedgangene. Stueplan rummer videre et værelse, et badeværelse med brus samt køkken-alrummet, hvor bryggerset ligger tilstødende. Køkkenet er fint og funktionelt, og herfra fører en svungen trappe op til førstesalen.

Førstesalen består af en værelsesafdeling med fem værelser, hvoraf det største har direkte udgang til tagterrassen. 

Tæt på natur såvel som byliv

Ejendommen ligger i udkanten af en lille, hyggelig landsby med en god skole, velfungerende vuggestue og børnehave samt flere pasningstilbud og boldbaner. Landsbyen vokser, og den udvikler sig i takt hermed. Byen er aktiv, og der afholdes jævnligt arrangementer som Sankt Hans. Der er busforbindelser til Aarhus og Randers, ligesom der ikke er langt til motorvejsnettet, så man når hurtigt byens tilbud.

Samtidig med at beliggenheden er fordelagtig med kort afstand til alle praktikaliteter, så får man en rolig, landlig placering med god afstand til naboer. 

 • Værksted 206
 • Udbygning 285

Afstand til ...

 • E457 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Restaurant 4 minutter
 • Skole 2 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser