Købsaftale underskrevet

Søborgvej 10, Glud, 7130 Juelsminde

Nyere landejendom med fjordudsigt

Denne velkomponerede landejendom er omgivet af naturskønne egne ved Horsens Fjord og er beliggende med 10 minutters kørsel fra Horsens. Af den årsag nyder man godt af et panorama over vandspejlet i slugten ved Glud Håb, og på halvøen Borre Knob kan man opleve enestående, kystnær natur. Foruden den velgjorte villa på 220 kvadratmeter er matriklens knap tre hektar allokeret til en velanlagt have, en græseng og en skov.

Veldisponeret beboelse

Man ankommer til ejendommen via en grusbelagt indkørsel, der fører til gårdspladsen foran huset. På vejen kommer den anseelige, parklignende have til syne og således også høje, gamle, træer, trimmede buske og prydbede. 

Kvalitetsbyggeriet, der møder én, er opført i 1999 og fremtræder markant med vinduesrammer og døre af mahogni. Grundplanen er udført i ét plan i en vinkelform med indgangsparti i hjørnet, og i den ene fløj ses en integreret, dobbelt carport. 

Inden døre er der en behagelig atmosfære takket være lyse, moderne elementer. Køkken-alrummet er boligens primære samlingssted og rummer et klassisk Invita-køkken med central ø og granitbordplade. Fra køkken-alrummet tilgås også dagligstuen, hvor Juncker-skibsplanker af egetræ bemærkes. Tilbygningen er etableret i et forskudt niveau og udgør yderligere et opholdsmiljø, hvor lysindfaldet er optimalt og fjordudsigten fuldt udnyttet. Her får man fornøjelsen af et komplet panorama over vandet. Glasfacaden med vinduesrammer i træ/alu er indrammet af zink på ydersiden. 

Ydermere står fire værelser til rådighed, hvoraf ét er tiltænkt som forældresoveværelse med direkte adgang til et badeværelse og et walk-in-closet. De resterende tre værelser og det øvrige badeværelse tilgås via entréen og bryggerset. Der medfølger også en fritstående ladebygning med øvrige udfoldelsesmuligheder.

Harmonisk beliggenhed

Fjord, eng og skov konstituerer de naturskønne omgivelser, der kendetegner grunden såvel som nærmiljøet udenom. I haven ses også en sø, der ligesom fjorden skaber hensigtsmæssige forhold for ænder og andre vilde fugle, insekter og pattedyr. 

Terrænnet har karakter af en dal, hvor bebyggelsen er etableret højt over vandoverfladen, hvilket forstærker overblikket og udsigten over landskabet. Endvidere er der en udpræget ro i området i kraft af den varierede natur med åbne vidder, skove og kystlinje. Imidlertid er man hensigtsmæssigt placeret i forhold til byens tilbud i Glud, hvor skole, pasningstilbud og øvrige fornødenheder er tilgængelige.

Afstand til ...

 • Horsens10 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Juelsminde14 minutter
 • Skole5 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser