Nørhovedvej 4, Nørhovedgård, 8766 Nørre Snede

Stor landejendom med idyllisk placering midt på den jyske højderyg

Oplev kombinationen mellem fredsommelig idyl og nærhed til byens faciliteter med denne fortrinlige ejendom, hvor man placerer sig på 36 ha grund, der i sig selv er naturskøn, mens den ligeledes grænser op til det danske marklandskab. Som supplement til dette har man tilmed blot tre kilometer til hverdagens fornødenheder i Nørre Snede samt omtrent en halv times bilkørsel til Silkeborg, Herning og Horsens. Ejendommen præsenterer et væld af muligheder i kraft af sine 11 bygninger, som blandt indkluderer hovedhuset fra 2002.

Gedigne materialer og fokus på kvalitet

Hovedhuset er opført af en murermester og fremtoner med en klassisk elegance, som sent vil gå af mode. Udvælgelsen af materialer er sket med nøje omhu, hvorfor man kan forvente et minimalt krav om vedligehold og overordentlig høj kvalitet. Dette kommer eksempelvis til udtryk i valget af gulve, hvor der skabes en varm atmosfære med Junckers-egeplanker samt en fortrinlig stil med den elegante, kinesiske skifer. Endelig beriges hele stueplanet af gulvvarme, ligesom dette optræder på førstesalens badeværelser.

Tonen slås an i hallen med det imponerende, sprossede vinduesparti, der er ført til loftshøjden, og den svungne, udskårne trappe leder blikket opad. Ret fremme præsenterer de to stuer en suite sig, og den første skiller sig ud ved en markant, buet karnap, som bader rummet i lys og giver to udgange til hver sin terrasse. Tilmed understreges den behagelige atmosfære af pejseindsatsen fra Philip, og franske døre forbinder til den anden rummelige stue. Køkken-alrummet byder ligeledes ind med en Philip-pejs og terrasseudgang, lige såvel som den klassiske stil er dominerende her. Køkkenet er udført i træ med matchende bordplader akkompagneret af en stenbordplade ved kogezonen, og videre kommer bryggerset, der nemt agerer grovkøkken og stilmæssigt harmonisk stemmer overens med køkkenelementerne - her toppet af en stålbordplade.

Stueplanet fuldendes af to gæstetoiletter og et værelse, mens der på førstesalen forefindes de resterende tre værelser. Ét af disse udgør et oplagt master bedroom i kraft af sin størrelse og grundet forbindelsen til altanen, et walk-in-closet og eget badeværelse med to håndvaske, spabad og bruseniche. Etagen giver ydermere endnu et badeværelse samt en stue i forlængelse af reposen.

Faciliteter udendørs

Ejendommens 11 bygninger omfatter blandt andet jagtstuen, som ligger tæt på hovedhuset og er fordelagtigt indrettet med fuldt køkken, badeværelse samt to værelser, ligesom man også her støder på den kinesiske skifer. Endvidere udgøres en længe af ét stort rum, der eksempelvis er oplagt til parkering af båd, autocamper med mere eller eventuelt etablering af en gildesal. Løsdriftsstalden har oprindeligt været benyttet til kreaturer, men kan også omlægges til anden stald såvel som et ridehus efter ønsker og behov. Dertil kommer blandt andet et maskinhus, en garage med tre porte og endnu mere.

Nærmest huset strækker sig en imponerende have, som er udført af Skibbild Anlægsgartner og præsenterer et andet format end en typisk landbrugshave. Der er tydeligt tænkt over linjerne fra huset, idet buen fra stuens karnap går igen i linjer ret fremme for den samt i de omgivende hække. Sidstnævnte er tilmed holdt i en lav højde, således udsigten over søerne ikke skæmmes. Velvalgt beplantning og to springvand fuldender udtrykket.

Endelig bør man notere sig den markante størrelse på grunden, som bidrager til ejendommens helt eget naturområde med vand, skov og åbne vidder. Netop dette resulterer i et rigt dyreliv med harer på græsplænen, krondyr på engen, ænder på søerne og fasaner på jorden såvel som i luften. Således er omstændighederne for jagt også særdeles fremragende.

Idyllisk men tæt på byen

Ejendommen tager del i det karakteristiske, jyske landskab med smuk natur i nærmeste omkreds, og tilmed får man på denne adresse glæde af rare, hjælpsomme naboer. Foruden den omsluttende natur finder man i cykelafstand Nørre Snede med supermarkeder, skole, dagtilbud og idrætshal, ligesom der til glæde for pendleren blot er få minutters bilkørsel til Hovedvej 13. Man kommer således let til større byområder, som indledningsvist nævnt - turen til Aarhus bymidte tilbagelægges endda også på under en time. Kort fortalt vil man her opleve det bedste af to verdener med kombinationen mellem natur og by.

Afstand til ...

 • Aarhus1 time
 • Herning 30 minutter
 • Jagt og natur 0 minutter
 • Lufthavn 30 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser