Købsaftale underskrevet

Ketting Parkvej 111, 8462 Harlev J

Pragtfuld villa med udsigt til mark og skov

Det er i særdeleshed den helt ugenerede udsigt til den store have og det kuperede terræn i området mod syd og vest, der kendetegner denne ejendom. Villaen er tegnet af Arkitekthuset Vejle, som med elegante linjer og enkle, virkningsfulde løsninger har skabt en bolig, hvor omgivelserne, æstetikken og rumfordelingen spiller fornemt sammen. Villaen blev opført i 2003 af materialer i højeste kvalitet, og hvad angår beliggenheden i Harlev, er den tilsvarende i topklasse.

Et fantastisk panorama

Udsigten er tilgængelig fra næsten alle husets rum og værelser, men intet sted er den så flot, som fra den overdækkede terrasse på første sal. Herfra kan man følge de bølgende bakker mod horisonten. Mod vest ses Lillering Skov, og i mere sydlig retning kommer Tåstrup Mose til syne. Indimellem springer levende hegn langs de opdyrkede marker frem, hvilket også bidrager til perspektivet i panoramaet. 

Området er underlagt EU’s habitatsdirektiv og en del af Natura 2000-fredningerne, der værner om særligt værdifulde stykker natur. I kraft af de gode leveforhold for både dyreliv og fugle opleves alt fra fasaner og rådyr til harer, agerhøns og farverige havefugle i og omkring haven. Bestemmelserne sikrer ligeledes , at den fabelagtige udsigt bevares.

Veltilrettelagt ude som inde

Arkitektonisk er villaen centreret omkring et afsnit i to etagers højde i midten, og denne omgives på hver side af lavere sektioner. Murværket er vandskuret og hvidmalet, og taget er gjort i sortglaserede teglsten. Ude såvel som inde er de lofthøje vinduespartier en væsentlig del af udtrykket på begge etager, da de på én og samme tid sørger for elegant lethed i designet og behagelige lysindfald.

Villaens beboelsesareal er på ikke mindre end 320 kvadratmeter, og begynder man oppefra, er den førnævnte terrasse arrangeret i forbindelse med en stue. Herfra er udsigten selvsagt også god, og på førstesalen finder man endvidere et værelse med tilhørende walk-in-closet og et badeværelse.

I stueplan udgør alrummet midtpunktet, og Svane-køkkenet fremstår med henholdsvis riflede og glatte fronter samt en Corian-bordplade. Samme bordplade ses desuden i bryggerset og i badeværelset med hjørnespa. Endelig rummer boligen en stor stue, der vender mod syd, samt et soveværelse.

Anneks og have

Integreret under villaens tag råder man over en opvarmet og isoleret dobbeltgarage med el-porte, og på den østlige side af denne ligger annekset. Dette er udført i samme høje kvalitet som resten af boligen og indeholder tre værelser, et badeværelse og et tekøkken. Anvendelsesmulighederne løber lige fra en luksuriøs teenageafdeling til fornuftige erhvervslokaler med tre separate kontorer. Hele huset opvarmes ved hjælp af jordvarme, og i alle rum er der indlagt gulvvarme.

Foran stuen og alrummet er der i haven anlagt solrige fliseterrasser, hvorfra man foruden udsigten til naturen også har et godt overblik over havens 5.509 kvadratmeter. Den er hovedsageligt anlagt med græs, men også flere frugttræer og rigeligt med meget gavmilde hindbærbuske. 

 • Anneks 67 m²

Afstand til ...

 • Århus19 minutter
 • Indkøb3 minutter
 • Motorvej5 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser