Åbent hus: 23.09.2021 fra kl. 16:00 til kl. 17:00

Siloetten 2, 10. TV., 8541 Skødstrup

Sublim penthouselejlighed i “Siloetten”

Højt hævet over landskabet med et 360 graders panorama og udsigt til Aarhus Bugt og Kalø Vig ligger denne sublime penthouselejlighed på 10. og øverste etage i det præmierede byggeri “Siloetten” i Skødstrup nord for Aarhus. Lejligheden kendetegnes ved et rigt lysindfald fra de markante vinduespartier og et udsøgt materialevalg, hvor æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. 

Præmieret arkitektur 

Ejendommen var oprindeligt et nedlagt silokompleks, og i 2010 blev det omdannet til 21 unikke lejligheder. Byggeriet er præmieret ved flere lejligheder, blandt andet med prisen for verdens bedste i sin kategori ved Wan Awards i 2011. Øverst på det imponerende byggeri er en 200 kvadratmeter stor, fælles tagterrasse, hvorfra man har et uspoleret, 360 graders udsyn over Mols og Aarhus. Til ejendommen knytter sig et indendørs parkeringsanlæg med privat parkeringsplads og niveaufri adgang til elevatoren. Hertil kommer et fælleslokale med tilhørende køkken og badeværelse, der kan benyttes som gæstelejlighed eller festlokale. Der hører endvidere et depotrum til lejligheden.        

En velekviperet bolig

Ved opførelsen af lejligheden er der lagt vægt på gennemgående materialer i høj kvalitet og komfortable boligløsninger. Herunder kan nævnes, at køkken og badeværelse er udført med elementer fra uno form og Corian-bordplader. I entréen og på badeværelset er der lagt et elegant gulv i koksgrå, italienske klinker, og i resten af boligen breder sig et Timberman-gulv i asketræ med komfortvarme under, der sikrer en hurtig regulering af varmen. Akustiklofterne har indbygningsspots og sprinklere, og det er endvidere værd at bemærke, at der er porttelefon med billedvisning. 

En velindrettet bolig 

Lejligheden fordeler sig over 157 kvadratmeter med en flydende overgang mellem rummene. Fra entréen med faste skabe tilgås på højre hånd et gæstetoilet med vaskefaciliteter, og ret fremme åbner sig et stort opholdsmiljø bestående af køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Den åbne rumfordeling bidrager til en let og luftig atmosfære, som underbygges af det rige lysindfald. Mest påfaldende er dog de markante panoramavinduer, der giver udsigt over landskabet og inddrager det som en del af indretningen.

Køkkenet fremtoner i tråd med boligens øvrige udtryk med strømlinede, hvide fronter. Det er udstyret med velvalgte kvalitetshvidevarer hovedsageligt fra Siemens, og ved køkkenøen er der integrerede siddepladser. Alrummet giver plads til et betragteligt langbord, hvor middagen kan nydes i første parket til byens tage med Skrald Skov som bagtæppe, og i stuen lades plads til et større sofaarrangement. I boligens vestlige ende forefindes to værelser, hvoraf det ene har en skjult skydedør, og dermed gives mulighed for en udvidelse af stuen, så lyset kan strømme gennem lejligheden. Videre kommer et soveværelse med indbygget garderobeopbevaring, og herfra er der separat adgang til et rummeligt badeværelse med væghængt toilet, bruseniche med glasvæg, håndklædetørrer samt bordarrangement med nedfældet vask.

Fra hver ende af boligen har man flere udgange til en anseelig, overdækket altan med merbaugulv og glasafskærmning, der virker som en forlængelse af lejligheden. Mod øst har man morgensolen og solopgangen over Kalø Vig, og på den vestvendte terrasse tilgodeses man af aftensolen med udsigt over grønne marker og Aarhus Bugt mod syd. 

Attraktiv beliggenhed 

Beliggenheden er særdeles fordelagtig med gåafstand til hovedparten af hverdagens gøremål. Nærområdet byder således på gode indkøbsmuligheder, hyggelige specialbutikker, restauranter og take-awaysteder, ligesom Skødstrup Skole og pasningstilbud nås inden for én kilometer. Løgten Station med regionaltog og letbaneforbindelse tilgås på få minutter til fods, og herfra er der fortrinlige forbindelser til Aarhus. Man tilgodeses ligeledes af den nemme adgang til det jyske motorvejsnet, hvorfra såvel Aarhus som Tirstrup Lufthavn nås på omtrent tyve minutter. 

Afstand til ...

 • Aarhus15 minutter
 • Indkøb1 minut
 • Letbane1 minut
 • Lystbådehavn5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser