Søndergårdsvej 1, Lund Bakker, 8960 Randers SØ

Liebhaveri i idylliske omgivelser i Lund Bakker

Ved ankomsten fornemmes det straks, at denne ejendom er noget ganske særligt. Beliggende i naturskønne omgivelser på toppen af bakken og med ankomst gennem en stor smedejernsport med elektronisk åbner og samtaleanlæg bliver man mødt af en yderst velholdt og moderniseret ejendom, hvor kvalitet, materialevalg og løsninger er gennemtænkt og nøje valgt.

Moderniseret og velholdt stuehus i naturskønne omgivelser

Selve stuehuset fremstår som udhusbygningerne flot moderniseret og velholdt. Stuehuset har en rummelig og åben indretning. Fra alle husets rum er der fantastisk udsigt over grunden og de naturskønne omgivelser. I stueplan har man et spændende opholdsrum med den skønneste udsigt og udgang til haven, og i forlængelse heraf nyere kvalitets køkken fra Svane med stor kogeø i granit, spiseplads og alt i Siemens hvidevarer. I stueplan er der en wellness afdeling med spabad og sauna. I direkte forlængelse af køkken og stue er der udgang til terrasse med nylig opført opvarmet 4X10 meter saltvands swimmingpool med svømmetræner og et designerbrus med koldt og varmt vand. I stueplan finder man yderligere et badeværelse, ligesom der er tre værelser, hvoraf det ene er indrettet som walk-in. 
På 1. sal har man yderligere en stor stue/aktivitetsrum og to store værelser østvendt og vestvendt med loft til kip og en fantastisk udsigt til omgivelserne. Det ene værelse er med udgang til stor terrasse, hvor man kan nyde udsigten til den flotte swimmingpool, den parklignende have, den lille sø, lunden med de store træer, ridebanen og den langstrakte udsigt over bakkerne og folden mod øst.

Lystejendom med særdeles gode hestefaciliteter eller til den pladskrævende hobby

Ejendommen har gennem en længere årrække været anvendt som stutteri. Her er to hestestalde, hvoraf den ene er fremstillet af Fremtidens Staldinventar og har ni store bokse - alle med vinduer. I den nyere opførte længe er der foruden et stort værksted, en god garage hvor der eksempelvis kan holde en hestetrailer med trækker samt ejendommens øvrige maskinpark. Udenfor finder man en ”state of the art” drænet ridebane som måler 20 x 60 meter og har fiberbund samt dyna top. Der haves gode folde i tilslutning til staldene. I en anden længe findes desuden to garager, der er monteret med fjernbetjente el porte.

Alskens anvendelsesmuligheder og et skønt naturliv

Ejendommen rummer utallige anvendelsesmuligheder hvilket er ligefra liberalt erhverv, flere generationsbolig, heste ejendom eller hvad en købers behov måtte være. 
På ejendommen findes et spændende fugle- og dyreliv samt wellness i form af pool. Ejendommen er op varmet med jordvarme. 

Fra ejendommen nås motorvej E45 på 6 minutter,  AArhus centrum på 25 minutter og Aarhus Lufthavn på 30 min.

 • Hestestald 288 m²
 • Ridebane 20x60m
 • Swimmingpool Ja
 • Udbygning i alt 715 m²

Afstand til ...

 • Aarhus25 minutter
 • Aarhus Lufthavn30 minutter
 • E456 minutter
 • Randers10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser