Jernbanevej 6C, 2. TH., 8660 Skanderborg

Centralt placeret taglejlighed med udsigt over Skanderborg Sø

Højt hævet over Skanderborg by og de omkringliggende hustage finder man denne taglejlighed, der med sin imponerende udsigt over byen og Skanderborg Sø, det stilrene udtryk i velvalgte materialer og en solrig, ugeneret tagterrasse fremstår med en særegen kombination af det moderne og det stemningsfulde.

En panoramaudsigt: by og natur

På hele den sydøstvendte facade af boligen er der arrangeret markante glaspartier, hvorved den storslåede panoramaudsigt bliver en naturlig komponent i lejlighedens æstetik. Placeringen øverst i en ejendom, der i forvejen ligger højt, giver de bedst tænkelige betingelser for at nyde synet over byens tegltage, som breder sig som et rustrødt tæppe, inden søens mørke vand gør sin entré lidt længere ude mod horisonten.

Udsigten forbedres af søens aflange form, hvor man får den fulde fornemmelse af, just hvor stort et område den dækker. Midt i søen ligger småøerne Kalvø og Skt. Thomas til skue, og i baggrunden ses de bølgende landskaber bestående af marker og skovklædte bakker. Udsigten skifter karakter efter årstiderne, og helt særligt er vuet til den knap 1000 år gamle Skanderup Kirke med det markante spir.

I tillæg til den rent visuelle del af beliggenheden er man ligeledes fordelagtigt bosat i forhold til dagligdagens væsentligste fornødenheder - alt, hvad man måtte have brug for af skole, pasningstilbud og indkøb gives i gåafstand, mens byen også byder på et rigt handels- og kulturliv. Få skridt fra matriklen finder man endvidere Skanderborg Station, hvorfra der er gode forbindelser i både nord- og sydgående retning, og Aarhus/Bruuns Galleri nåes på 15 minutter i tog. Motorvejsnetværket er også lettilgængeligt. 

Velindrettet bolig

Boligen er som antydet indrettet således, at man får det maksimale ud af den pragtfulde placering, men også æstetikken inden døre er i den grad værd at bide mærke i, da den fremstår lys, let og elegant - end dog med materialer i fornem kvalitet. Sidstnævnte manifesterer sig i særdeleshed ved de blotlagte dele af tagkonstruktionen, som er malet sort i kontrast til de hvide vægge, hvilket lader de charmerende detaljer træde endnu tydeligere frem.

Det samme gælder for de hvidpigmenterede parketgulve af asketræ, som også er lagt under gulvtæpperne i entre/kontor, mens det enorme lysindfald og de kipførte lofter i opholdsrummene bidrager til en luftig, behagelig atmosfære - dette er i exceptionel grad tilfældet i de to stuer en suite, hvor man har ladet en brændeovn installere i den ene. Fra den oplagte dagligstue er der udgang til en formidabel og helt ugeneret tagterrasse - unægteligt boligens bedste udsigtspost.

Køkkenet forbindes med stuerne via skydedøre og præsenterer sig nydeligt. Køkkenelementerne er fra Modulia, og fronterne tager sig ud i en nuance, der matcher askegulvene. I kraft af køkkenets størrelse kan man arrangere en spiseplads i forbindelse hermed.

Derudover indeholder lejligheden et lækkert badeværelse, der er udført med en bruseniche belagt med italienske, rektangulære klinker og et spabad, et åbent kontorareal samt to værelser, som er udstyret med anvendelige hemse. I en niche i entréen er der opstillet vaskefaciliteter, og vaskerummet kan om ønsket indrettes til gæstetoilet. 

Fællesarealer og istandsættelser

Både selve lejligheden og ejendommen er i fortrinlig stand. I lejligheden er der udført almindeligt vedligeholdelsesarbejde - den er blandt andet jævnligt blevet malet - mens ejerforeningen har stået for omfattende istandsættelser, hvad angår ejendommen. Det drejer sig om nyt tag og en renovering af facaden i 2011, og i 2017 fik parkeringsarealet lagt ny asfalt.

Til boligen knytter sig to parkeringspladser, ligesom man har råderet over et dobbelt kælderrum til opbevaring af cykler og alskens habengut.

Afstand til ...

 • Aarhus25 minutter
 • Banegården1,5 minutter
 • E454 minutter
 • Skanderborg midtby5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser