Købsaftale underskrevet

Århusvej 16, Ugelbølle, 8410 Rønde

Velbygget og rummelig patriciervilla med udsigt over Kalø Vig

I den hyggelige landsby Ugelbølle ved Rønde udmærker denne velbyggede patriciervilla sig med 292 kvadratmeter foruden en rummelig kælder på yderligere 160 bonuskvadratmeter, hvor der er mulighed for erhverv. Ét af stedets helt store trumfkort er den enestående udsigt over Kalø Vig samt Kalø Slotsruin.

En fantastisk, naturskøn beliggenhed ved Mols Bjerge

Beliggenheden bliver næppe mere naturskøn end i området omkring Nationalpark Mols Bjerge med et fantastisk vue til vandet, åbne marker, skov og kuperede landskaber, så langt øjet rækker. Nærmiljøet byder på skole, daginstitution og offentlig transport, mens bilen på få minutter fører til hverdagens øvrige fornødenheder i form af sportsfaciliteter og indkøb i Rønde by. Pendleren tilgodeses med mindre end ti minutters kørsel til Djurslandmotorvejen, og afstanden til Aarhus’ pulserende byliv er ligeledes overskuelig. Kort sagt kommer man ikke til at mangle noget, da placeringen giver det bedste fra to verdener.

En skøn velkomst til ejendommen

Ved ankomst til adressen følges den fredede lindetræsallé, der fungerer som en idyllisk indkørsel til stedet, inden bilen parkeres i den store gårdsplads, som byder velkommen på fineste vis. Den klassiske murstensejendom er opført i 1917 og fremstår i indbydende stand takket være løbende vedligeholdelse, hvilket blandt andet omfatter en del nye vinduer i 2017. Inden døre er flotte, oprindelige detaljer bevaret - eksempelvis de herskabelige stuer en suite, som har smukke, originale trælofter med stuk.

Hyggelige stuer og dejligt landkøkken

Idet man træder over dørtærsklen til entréen, fornemmer man straks den særlige atmosfære, der kendetegner stedet. Stueplan består hovedsageligt af opholdsrum med fire sammenhængende stuer, der har hver deres karakteristiske islæt; én stue har en stemningsskabende brændeovn, en anden tilbyder direkte udgang til terrassen, mens en tredje kan bryste sig af en charmerende karnap. Dertil kommer et flot Designa-landkøkken fra 2012, der er veludstyret med Smeg-emhætte, ovn og gaskomfur samt en egetræsbordplade med albuerum til de kulinariske udfoldelser. Tilstødende findes et spisekammer samt et lille bryggers med egen indgang.

Indretningsvenlige værelser og anvendelig kælder

Den veldisponerede første sal råder over fem værelser med et væld af indretningsmuligheder, hvor børn såvel som voksne hurtigt vil finde sig til rette. Badeværelset er nydeligt udført med hvide fliser, skakternet gulv, separat bruseniche og et hjørnebadekar, som gør det lettere at implementere ekstra velvære og selvforkælelse i dagligdagen. Afslutningsvis rummer den højloftede kælder masser af anvendelsesmuligheder med et større bryggers samt fem disponible rum, der på nuværende tidspunkt benyttes til dentallaboratorie med køkken.

Fantastiske udendørsomgivelser

Udendørs brillerer den 4.222 kvadratmeter store grund, der er velanlagt med en udsøgt, parklignende have, og det er oplagt at bringe frokosten ud under åben himmel og nyde den på hårdttræsterrassen. Her kan man, takket være den sydvestvendte orientering, blive siddende med grillmiddagen helt til solen går ned, mens den eminente udsigt beundres.

Afstand til ...

 • Århus25 minutter
 • Følle Strand5 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Rønde5 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser