Solbrinken 26, 8300 Odder

Velplaceret kvalitetsvilla ved Balle Skov i Odder på 328 etagemeter

På en hjørnegrund få skridt fra Balle Skov i Odder finder man denne velholdte villa, der præsenterer sig med en gennemført og stilren æstetik inde såvel som ude, og overalt mødes man af en rød tråd - både hvad angår indretningen og de nøje udvalgte materialer. Huset kiler sig ind i det let skrånende landskab, hvilket afføder en interessant planløsning, som løber over tre etager og blandt andet giver mulighed for at drive liberalt erhverv. Udsigten til byen og over de nærliggende, grønne områder bidrager til stedets behagelige og fredsommelige atmosfære.

Vellykket totalrenovering

Villaens særegne udtryk, som hovedsageligt udspringer af den veldisponerende indretning og de fremmelige materialer, blev etableret i 2006, hvor boligen over en periode på otte måneder gennemgik en vellykket totalrenovering. Hele huset blev pillet fra hinanden, dog med undtagelse af ydermure og taget, og bygget op på ny.

Det end dog meget omfattende arbejde inkluderede udskiftning af vinduerne, hvor vedligeholdelseslette træ/alu-vinduer fra Rationel blev sat i stedet for de gamle, nye el- og VVS-installationer, renovering af badeværelser og køkken, etablering af gulvvarme i de to nederste etager og brede Dinesen-planker over alt med undtagelse af vådrum og værksted. Bemærkningerne her er på ingen måde udtømmende og tjener kun til illustration af de mange og væsentlige forbedringer og ændringer, der blev foretaget i processen. Der gives kun reminiscenser fra det oprindelige hus, der blev opført i 1973.

Mulighedsrig planløsning

Træder man inden døre i det nedre niveau, mødes man af en imponerende entré, som i kraft af ovenlysvinduet under kiploftet fremstår lys og indbydende. Dette slår tonen an for husets i alt 233 kvadratmeter beboelse og de 95 kvadratmeter kælder, der er udført i samme fornemme kvalitet som det øvrige. 

Det nedre niveau består af fire reelle værelser, et vaskerum foruden et hobbyrum og et viktualierum. Ligeledes findes et værksted samt badeværelset, der er lavet med Tvis-elementer og mørke, italienske klinker - begge dele et gennemgående træk, der er med til at understøtte fornemmelsen af en ensartet, sammenhængende æstetik. Det er i særdeleshed på denne etage, at der er et stort potentiale for anvendelse i erhvervsøjemed, da der kan indrettes kontorer eller arrangeres mere specialiserede faciliteter efter behov.

På etagen umiddelbart over er boligens anden entré med tilhørende gæstetoilet, mens hovedparten af etagen er allokeret til køkken-alrummet. Køkkenet præsenterer sig iklædt hvide, højglansfronter, og disse ledsages af massive asketræsbordplader, som på køkkenøen også pryder på gavlene - fingersamlingerne vidner om, hvordan der er lagt omtanke i designet. Ved kogeapparaturet er der installeret en praktisk, sort stenbordplade. Hvidevarerne er i høj kvalitet, og de bidrager endvidere til det stringente udtryk.

Tilstødende alrummet ligger det oplagte forældresoveværelse, der er placeret i forbindelse med et lækkert badeværelse. Foruden brusenichen er her et Philip Stark-badekar og et elegant møblement med dobbeltvask.

Stuen finder man på øverste etage, hvor tagvinduerne og de blotlagte hanebånd sikrer en lys og charmerende atmosfære. Mod sydvest er der udgang til en overdækket altan i hele rummets bredde; i husets sidste værelse, der også findes her, er ligeledes tilknyttet en altan.

Tæt på by og natur

Langs køkken-alrummets store glaspartier er der en stor træterrasse, og fra denne er der et trappeforløb ned i haven. Grunden er velbeplantet med forskelligartede vækster og er yderst overkommelig at holde.

Beliggenhedsmæssigt bosætter man sig praktisk i forhold til dagligdagens logistik. Distancen til henholdsvis skole, pasningstilbud og indkøb beregner sig til omtrent én kilometer, og det er muligt at følge det fine stisystem dertil. Knap 100 meter fra matriklen kan man besøge Balle Skov, der udmærker sig ved et kuperet terræn, hvorigennem et åløb strømmer - et sandt slaraffenland for voksne, børn og hunde.

Afslutningsvist er det værd at bemærke, at tilkørselsforholdene til motorvejsnettet er gode. Regionens større byer Aarhus, Horsens og Vejle nås hurtigt i bil.

Afstand til ...

 • Aarhus C25 minutter
 • Indkøb, skole m.v.3 minutter
 • Odder station5 minutter
 • Stranden10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser