Solvænget 14, 2960 Rungsted Kyst

Denne arkitekttegnede villa i Rungsted henvender sig til den kvalitetsbevidste familie, der ønsker et hjem, hvor kvalitet, stand, størrelse og beliggenhed går op i en højere enhed

Villaen ligger på en lukket vej, hvor kun de få beboere står for den sparsomme trafik, og byder på i alt 239 kvadratmeter bolig med en spændende indretning i forskudte plan. dertil kommer en kælder på 66 kvadratmeter.

Kvalitet og stand fremhæves via en række omfattende istandsættelser, der er foretaget i perioden 2000-2010. Med til villaen hører en garage, som er opført i samme stil som huset.

Noget for alle aldersgrupper

For familien med børn er beliggenheden noget nær perfekt. Vallerødskolen ligger i umiddelbar gåafstand fra villaen via områdets gode stisystem i god afstand fra trafikerede veje.

Ved Hørsholm Idrætspark er der boldhal, skøjtehal, svømmehal, fodboldbaner og andre udendørsanlæg. Desuden er der mulighed for ridning, golf eller noget helt tredje. Alt sammen er inden for kort afstand.

Teenageren kommer til at sætte pris på at bo ganske få skridt fra Rungsted Gymnasium og blot halvanden kilometer fra Rungsted Station, hvorfra der er hyppige afgange mod Københavns centrum. For de, der holder af en tur på vandet, er der knap to kilometer til Rungsted Havn.

Plads til hele familien

Stueplan rummer en opholdsstue samt en stor nedsænket stue med højt til loftet og indbygget pejs, der, ligesom mange andre rum i boligen, har et stilfuldt sildebensparketgulv i egetræ. Dertil kommer et Boform køkken-alrum, med ovn i arbejdshøjde og amerikanerkøleskab. Desuden rummer etagen en soveafdeling bestående af tre værelser og et Boform badeværelse med bruseniche samt gæstetoilet i tilknutning til stuerne.

På første sal ligger der endnu et Boform badeværelse foruden et multirum og to store værelser ligeledes med sildebensparketgulv i egetræ. Fra det ene værelse og multirummet er der udgang til en altan med morgensol sundkig.

Villaen fuldendes af kælderen, som blandt andet rummer et toilet og et vaskerum. Derudover er der to små depoter foruden to store disponible rum, som kan bruges til både opbevaring, hobbyrum og meget mere.

Kælderen har både en trappe op til stueplan samt sin egen separate udgang. 

Flot og opvokset have

Udenfor byder den opvoksede have på både træer og rhododendronbuske. Beplantningerne skaber et levende hegn, der lukker sig om den store have, hvor der er godt med plads på plænen.

Det flotte syn kan nydes fra en af de tre terrasser, og en af dem er desuden udstyret med udendørs pejs.

 • Garage 20 m²

Afstand til ...

 • København30 minutter
 • Kokkedal Golfklub10 minutter
 • Rungsted Gymnasium5 minutter
 • Rungsted Havn6 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser