Ernst Bojesens Vej 10, 2840 Holte

Velholdt, herskabelig villa i Holte med landstedsstemning

Denne formidable, herskabelige villa er oprindeligt opført i 1906, og takket være nænsomme renoveringer, der er udført i respekt for det originale, fremstår ejendommen endnu med dens særegne charme, dens markante karakter og utallige, smukke detaljer. Villaens centrale og praktiske beliggenhed i Holte betyder, at alle dagligdagens gøremål er indenfor rækkevidde.

Skønheden i det oprindelige

Allerede fra facaden antydes villaens særegne kvaliteter. Det mørke skifertag, der prydes af zinkbeklædte kviste, passer fremragende til det røde murværk. De hvide fremhævninger ved gavlene og ved gesimserne står skarpt til de ligeledes hvidmalede, sprossede vinduer, og helhedsindtrykket er selvsagt imponerende. 

Træder man ind i boligens 251 kvadratmeter, der fordeler sig over to niveauer, finder man tilsvarende et væld af dekorative og charmerende finesser. Således ses den originale egetræsparket i sildebensmønster i stueplanet, ligesom de originale stuklofter endnu smykker i de højloftede stuer. 

Villaens planløsning er veldisponeret og harmonisk. De to sammenhængende stuer er placeret midt i boligen, og særligt den ene modtager et rigt lysindfald fra de sydøstvendte vinduer og karnappen. Sammesteds blev i 2015 installeret en gaspejs, der bidrager væsentligt til rummets uforlignelige udsmykning. Herfra er der videre adgang til en nydelig udestue.

Buchhave-Køkkenet fra 2018 er rummeligt og strategisk arrangeret med funktionaliteten for øje. De hvide fronter med porcelænsgreb og den sorte, Silestone-bordplade komplementerer hinanden flot og afføder en æstetik, der passer til boligens øvrige stil – det er let at se, at køkkenet er fremstillet til stedet. 

Videre i stueplanet finder man et brusebadeværelse udført i kvadratiske, hvide klinker. Førstesalen tilgås via den fornemme hall, og her venter fem værelser, et walk-in-closet og et badeværelse med kar. Det ene værelse har udgang til en altan mod sydøst, mens alle værelserne forekommer luftige – blandt andet qua kvistvinduerne, der ydermere efterlader smukke markeringer på lofterne. Kælderen indeholder to disponible rum og et fyrrum.

Charmerende gårdhave og velindrettede udebygninger

På den nordlige side af villaen finder man en integreret udebygning og et nydeligt anneks, der er indrettet i den oprindelige vognport. I samspil med villaen dannes således en hyggelig gårdhave, der fungerer som terrassemiljø, hvor man kan sidde ganske ugeneret uden at bemærke den bynære beliggenhed. 

Annekset er blev isoleret og istandsat til dets nuværende, høje kvalitet i 2010. Her er to disponible rum og et badeværelse i boligstandard, mens den integrerede udebygning kan tilgås direkte fra hallen. Her gives foruden et praktisk bryggers også et badeværelse med brus og endnu et disponibelt rum i topkvalitet – både i annekset og sidstnævnte rum er anvendelsesmulighederne mange.

Haven er velanlagt og arrangeret med et lavt vedligeholdelsesniveau in mente. Ikke desto mindre har man fortsat fornøjelsen af store, prydsomme træer og en fin græsplæne på begge sider af gårdhaven. 

Landlig stemning i et bynært miljø

Det lyder som et oxymoron, men på denne ejendom hersker faktisk en nærmest landlig idyl, skønt villaen er placeret særdeles centralt i Holte. Således balanceres mellem en landstedsstemning og en overordentlig praktisk beliggenhed.

Af netop denne grund kan man begejstres over, at alle de bynære faciliteter såsom skole, dagligvareindkøb og pasningstilbud kan nås i en radius på blot 500 meter, ligesom Geelskov, Vejlesø og Furesø er i overkommelig gåafstand. Det bør videre noteres, at de trafikale forbindelser, desuagtet om man foretrækker S-togs- eller motorvejsnettet, er lettilgængelige.

 • Garage 39 m²

Afstand til ...

 • Dronninggård Børnehus2 minutter
 • Dronninggårdskolen1 minut
 • Furesø2 minutter
 • Holte St.2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser