Syvstensvej 6B, 2720 Vanløse

Halvt dobbelthus af Lind & Risør i Vanløse med skøn natur i baghaven

Fra Thyborøn Allé udløber en lille, lukket stikvej, der for enden er forbundet til stisystemet ved Damhusengen – og netop på grænsen til et af Københavnsområdets største grønne arealer ligger denne fine ejendom med en flot udsigt over engen og de mange, store træer. Boligen er opført som et halvt dobbelthus af Lind & Risør i 2014.

Et moderne hjem med et klassisk strejf

Det er tydeligt, at ejendommen er opført i overensstemmelse med klassiske, æstetiske idealer, og der er en klar rød tråd gennem hele boligen. De røde murstensmure med gesims står flot til det mørke tegltag, og vinduerne er matchende i sort aluminium. Rundt om huset, fra indkørslen til den store terrasse mod engen, er den samme stenbelægning anvendt – det giver et flot og sammenhængende udtryk.

Indendørs prydes gulvene af matlakeret egetræ kun afløst af sorte, rektangulære klinker på strategisk udvalgte steder. I hele huset har man etableret gulvvarme, og det er særdeles energivenligt. Man har valgt tidløse, kvalitetsmaterialer og bygget et funktionelt og moderne hus, der lever op til alle tidens mange krav.

Flot og funktionel

Boligens beboelsesareal er på 177 kvadratmeter, og planløsningen udnytter dem alle til fulde. I stueplanet finder man et stort vinklet rum, der tjener som husets primære opholdsmiljø. I den ene ende står et nydeligt HTH-køkken opstillet i en hesteskosform med enkle, sorte fronter, og midt for dobbelt døren, der fører ud til terrassen, er det oplagt at indrette sig med et stort spisebord, mens dagligstuen kan arrangeres i modsatte ende. Rummet nyder godt af et fornemt lysindfald fra de mange vinduer. 

Videre i stueplanet gives et bryggers og et værelse. Fra entréen, hvor også et badeværelse med brus er etableret, fører egetræstrappen op til førstesalen. Her møder man et stort, anvendeligt repos og tre værelser med skråvinduer. Det ene værelse har tilknyttet et depotrum, som er i samme fortrinlige stil som resten af boligen, hvorfor det nemt kan omdannes til påklædningsrum. Husets største badeværelse ligger ligeledes på førstesalen, især den elegante Kuma-bordplade er værd at bemærke.

Haven er hovedsagligt anlagt som græs, og den relativt åbne forbindelse til de grønne områder, der løber i forlængelse af haven, bærer en fortræffelig udsigt med sig. På terrassen er der rigelig plads til udfoldelse, og selv om naboerne er søde og venlige, har man dog endnu et privat og aflukket område at opholde sig.

En fordelagtig beliggenhed

Ejendommens attraktive placering i Vanløse midt mellem by og natur bevirker, at man kan nyde de mange kvaliteter, som disse hver især tilbyder, uden at skulle gøre til- eller fravalg. Desuagtet om man skal løbe hverdagens ærinder eller ønsker at spadsere i de fredelige og rolige omgivelser, finder man mulighederne herfor i gåafstand fra huset. 

Damhusengen er helt bogstaveligt kun få skridt fra indkørslen, og fortsætter man nogle få hundrede meter i sydlig retning ad stisystemerne, kommer Damhussøen til syne. Man kan således let glemme, at man stadig befinder sig midt i byen, hvad gøres endnu nemmere af, at afstanden til de store indfaldsveje er ganske betragtelig.

Som nævnt ligger boligen velplaceret, så man også kan nyde frugterne af byens mange muligheder. Indkøbsmuligheder, pasningstilbud til familiens mindste og skole til de lidt ældre børn findes i overkommelig gåafstand. Man får tilmed S-togsstation og metro inden for ca. halvanden kilometer.

Afstand til ...

 • Daginstitution3 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Jyllingevej station5 minutter
 • København16 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser