Klitvej 10, 2690 Karlslunde

Arkitektonisk spændende ejendom uden bopælspligt i første række til vandet med udsigt til Stevns og Sverige

Denne ejendom på Klitvej i Karlslunde Strand forener et spændende arkitektonisk udtryk med en fantastisk beliggenhed i første række til vandet. De 238 kvadratmeter boligareal byder på loft til kip samt havudsigt i alle rum, og dertil kommer en forskudt underetage på 60 kvadratmeter, der rummer muligheden for teenageafdeling eller hjemmekontor. Hele herligheden på i alt 360 kvadratmeter befinder sig på en stor grund på 1.197 kvadratmeter ved den mest pragtfulde sandstrand, hvor vejens beboere har brugsret til badebroen, så drømmen om at starte hver morgen med en forfriskende svømmetur kan realiseres.

Uovertruffen beliggenhed

Hvis den kystnære adresse ikke er nok til at overbevise om den uovertrufne lokation, kan man blot kaste et blik på de øvrige bekvemmeligheder, som findes i kort afstand fra adressen. Indenfor en radius af godt en kilometer kan dagligdagsindkøbene foretages i den nærliggende Meny/Netto, S-toget mod København kører fra Karlslunde Station, børnene kan afleveres i Lillebo Børnehave eller på Strandskolen, og der er rig mulighed for lange spadsereture i Trylleskoven og træningssessioner i Fitness World. Fem minutters gang fra boligen ligger den lokale sportsarena med faciliteter til badminton, fodbold, gymnastik, tennis, petanque m.m.

Gennemgribende renoveret med moderne løsninger

Oprindeligt blev huset opført i 1969 og er siden blevet gennemgribende renoveret løbende i sælgers ejertid, så alt fremstår i en klasse for sig. Senest er der i 2018 opsat nyt hegn omkring ejendommen, malet udvendig facade, udhæng m.v. samt alt indvendigt. Al belysning både indvendigt og udvendigt er med topmoderne LED-lyskilder også foretaget i 2018. Boligens gulve består af henholdsvis Pitch Pine planker specielt importeret fra USA samt italienske klinker, som skaber en rød tråd gennem hjemmet - også i den integrerede garage med specialdesignede ovenlysvinduer og indbyggede skabe, hvor der som alle andre steder er gulvvarme. Gulvvarmen styres ligesom elektriciteten af en IHC-installation, og af øvrige moderne faciliteter kan nævnes solvarme samt elektrisk fjernbetjente gardiner i køkkenet, kælderen og i stuen.

Et køkken, der indbyder til mange gæster

Entréen glider direkte over i det rummelige køkken-alrum. Her får hjemmekokkens kulinariske udskejelser de optimale betingelser i det stilrene køkken fra CPH Square, som er fra 2012. Det er indrettet med specialdesignede og helt unikke glasfronter og en imponerende, samlingsfri bordplade i Corian. Desuden er der installeret Quooker og Dornbracht-armatur samt alt i hårde hvidevarer fra Miele - inklusiv en dampovn og to pyrolyseovne i ideel arbejdshøjde, indbygget espressomaskine, induktionskogezone, to opvaskemaskiner samt emhætte af italiensk design. Det er således et køkken, der indbyder til mange spisende gæster, som kan nyde den serverede middag ved et langt spisebord i alrummets spisestueafsnit.

Forældresoveværelse med eget bad og walk-in closet

Fra køkkenet følger fordelingsgangen til højre mod værelsesafdelingen. I gangen er der speciel sensoraktiveret natbelysning og nordvendte ovenlysvinduer med elektrisk fjernbetjente mørklægningsgardiner fra Velux. Først møder man et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, hvorefter to værelser forbindes med et udsøgt badeværelse med dampkabine. For enden af gangen udfolder en oplagt forældreafdeling sig med et soveværelse samt eget walk-in closet og badeværelse. Dette badeværelse er indrettet i samme stil som det andet med fritstående designbadekar, dobbelt bruseafdeling, håndklædetørrer samt Hans Grohe AXOR-armaturer og baderumstilbehør i det eksklusive design fra Philippe Starck. Både soveværelse og badeværelse har Velux ovenlysvinduer med elektrisk fjernbetjente mørklægningsgardiner.

Stue med kig til vinkælder

Som prikken over i'et ligger stuen i forskudt plan i forlængelse af køkken-alrummet i husets modsatte ende. Her er der et uimodståeligt lysindfald takket være panoramavinduerne, mens naturstenene fra den udendørs facade skaber harmoni ved at gå igen inden døre. Gennem stuens glasgulv er der kig til vinkælderen i underetagen, hvor der desuden er et disponibelt rum med udgang til egen terrasse med hårdttræsbelægning.

Udendørsomgivelser i særklasse

Udendørsomgivelserne fås ikke bedre end her. Fra køkken-alrummet er der mulighed for via Lacuna-foldedøren at åbne helt op til den 250 kvadratmeter store hårdtræsterrasse, der med lethed rummer havemøbler, loungesæt og grill med den grønne græsplæne og det blå vand som en enestående baggrund. Fra terrassen er der ca. 30 meter til vandkanten. Det er i al sin enkelthed et sceneri, det bør opleves med egne øjne.

Afstand til ...

 • København25 minutter
 • Københavns Lufthavn20 minutter
 • Skoler3 minutter
 • Strand/vand50 meter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser