Nordre Byvej 26, 2680 Solrød Strand

Stor gårdejendom midt i Jersies hyggelige landsbymiljø – oplagt til hestehold

Bare godt tre kvarters kørsel fra Københavns Indre By finder man Jersies gamle og hyggelige landsbymiljø, hvor denne store gård ligger ganske centralt placeret med direkte udsigt til den historiske Jersie Kirke. 

Der er et godt fællesskab i det lille lokalmiljø, hvor man kan melde sig ind i løbeklubben, dyrke fitness eller spille petanque med naboerne – og hvor børnene kan gå i Jersie Privatskole blot 400 meters spadseretur fra husets hoveddør. Der er ligeledes både udflytterbørnehave og idrætshal i byen.

Gode sidebygninger

Her er tale om en flot moderniseret gård med et ensartet udtryk, gode, gedigne materialer og et væld af forskellige anvendelsesmuligheder. Foruden den indbydende bolig, som er velindrettet med fem værelser, er der nemlig også store sidebygninger, der på samme tid kan anvendes til liberalt erhverv og til at holde heste. 

Her er en skøn fred og ro – og et hyggeligt gårdmiljø, hvor man kan opholde sig helt ugeneret. Holder man heste, kan man desuden se frem til at benytte ridebanen, som har en uspoleret udsigt over de åbne, grønne marker, som omkranser landsbyen. 

Ejendommen blev opført i 1957 og præsenterer sig i dag med et pænt, hvidpudset murværk og klassisk, orange tegltag på stuehuset. Alt står klar til indflytning.

Spændende indretningsmuligheder

Med fem værelser giver boligen gode indretningsmuligheder for familien. Værelserne ligger praktisk fordelt i to afsondrede soveafdelinger i stueplan, som har henholdsvis to og tre værelser, og som begge har eget bad. Det betyder, at der er mulighed for, at børnene som helt små kan sove tæt på forældrene, mens de senere kan få et dedikeret teenageområde med egen indgang via et rummeligt bryggers. Fra denne afdeling er der direkte adgang til en garage, hvorfra en trappe leder op til en stor gildesal på loftet. 

Mellem de to afdelinger ligger der et rummeligt opholdsmiljø med et dejligt og lyst køkken-alrum, som har loft til kip, blotlagte loftsbjælker og hanebånd – og helt åben forbindelse til en stue på førstesalen, hvortil en elegant kvartsvingstrappe fører op. Stuegulvet udgøres af massiv mahogni, mens gulvet i størstedelen af stueplan udgøres af gennemgående, mørke klinker i natursten. 

Som en komfortabel detalje er der gulvvarme i hele stueplan, ligesom der står en moderne Morsø-brændeovn i alrummet. Køkkenets bordplade er desuden fra Junckers og holdt i tykt, lyst træ. 

Hestefold og ridebane

De tilstødende bygninger giver foruden garagen og gildesalen godt med lagerplads og mange kvadratmeter, som står til fri afbenyttelse – man kan også leje noget af det ud og høste en ganske fin månedlig indkomst. Samtidig er der en hestestald med tre hestebokse.   

Også udearealerne er glimrende til hestehold med førnævnte ridebane og potentiale til en stor hestefold, som kan etableres på sælgers regning. Hestefoldens areal er i øjeblikket beplantet med juletræer. 

Derudover kan ejendommen præsentere en dejlig, grøn have, som der er direkte udgang til fra det lyse og luftige køkken-alrum. Her er god plads til børnenes leg på plænen, mens en bred solterrasse giver læ og mulighed for store middagssammenkomster under åben himmel med kig til den flotte, gamle landsbykirke.

 • Hestestald i alt 335 m²

Afstand til ...

 • Jersie St.5 minutter
 • København35 minutter
 • Køge16 minutter
 • Solrød Golfklub9 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser