Nederbyvænget 386, Aastrup, 6100 Haderslev

Unik villa med idyllisk beliggenhed

I den østlige del af Haderslev står denne karakteristiske ejendom, der foruden et stilrent og gennemført udtryk inde såvel som ude også toner frem med en beliggenhed, som på elegant vis kombinerer det at bo i byen med en landlig, idyllisk fornemmelse. Huset ligger nærmest klos op ad et grønt, rekreativt areal, og da hele ejendommen er vendt denne vej, opleves tilstedeværelsen af naboerne ikke. Hertil kommer villaens mange kvaliteter, hvor planløsningen og de valgte materialer af høj kaliber indgår i et fornemt samspil.

Arkitekturen

Villaen blev opført i 1982, og de rene, stringente linjer kan man i høj grad takke den lokale Haderslevarkitekt Poul Fræhr Hansen for. Det er lykkedes at skabe en spændende og elegant etplansvilla, der allerede udefra fremstår med en skarp æstetik i form af den hvide, vandskurede facade, et mørkt tegltag og store, markante vinduespartier. 

Netop disse vinduespartier bidrager til at skabe en lys og indbydende atmosfære i de to sammenhængende opholdsrum i den vestlige del af huset. Her er stue, spisestue og køkken arrangeret i åben forbindelse, og mens det flotte uno form-køkken er udført med henholdsvis glatte og riflede fronter samt granitbordplader, er hele det samlede opholdsrum tilgodeset af loft til kip. De rustikke, gule klinker på gulvet er tilsvarende værd at fremhæve.

Veldisponerede kvadratmeter

Det samlede boligareal regnes til 181 kvadratmeter. Fire værelser er placeret ved samme fordelingsgang, og hvor det ene er forsynet med eget badeværelse, er endnu to tilrettelagt med store hemse, der nås via egentlige trapper med svævetrin. Yderligere et badeværelse og et velfungerende bryggers er til rådighed.

I forbindelse med dagligstuen tilgås en anseelig havestue. Den er orienteret perfekt for solen, og herfra kan man træde ud i den hyggelige og ugenerede have. Den solrige terrasse flankeres af en fuldstøbt swimmingpool, og herpå følger den grønne del af grundens omtrent 1.000 kvadratmeter, der foruden græs også prydes af fine bede og flotte, høje træer.

Til ejendommen knytter sig en carport og flere udhusrum, der blandt meget andet kan tjene til alskens opbevaring.

En fortrinlig beliggenhed

Huset er placeret for enden af en lukket vej, og just vest for villaen mødes man af et skovstykke. Det bidrager til den fredelige idyl, og samtidig skal nævnes, at man på trods af de stille omgivelser blot har to kilometer til byens centrum, hvor alt fra specialbutikker, spisesteder og hverdagens fornødenheder er let tilgængeligt. Skolen nås via sikre og trygge stisystemer.

Fjorden begynder bare 200 meter syd for adressen, og her er der rige muligheder for et hav af forskellige aktiviteter i og på vandet.

Afstand til ...

 • Haderslev Centrum8 minutter
 • Haderslev Sejl-Club8 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Skole, daginst. m.v.5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser