Birkemosevej 179, 6000 Kolding

Nydelig villa omgivet af naturrigt landskab med kig til Gudsø Vig

Et flot kig til marklandskaber og Gudsø Vig følger med som et højdepunkt ved denne villa. Huset ligger mellem Taulov og Nørre Stenderup og er omgivet af naturskønne vidder med dyreliv og idyllisk ro. Ejendommen blev opført i 1930, men er løbende renoveret og fremstår med moderne løsninger. Kvadratmeterne er endvidere veldisponerede, og hjemmet er yderst velegnet til familielivet. Således kan fremhæves en forældreafdeling og gode opholdsmiljøer i stueplan, yderligere private gemakker på første sal såvel som hems og en kælder. Det skal også nævnes, at der er en god forbindelse mellem huset og den velanlagte have.

Bynært og i pagt med naturen

Grunden ligger hævet i det omkringliggende terræn med det resultat, at der er kig til både Taulov og Kolding foruden naturligvis bakkerne, skovbevoksningen og vandet i horisonten. En markvej fører gennem området og hen til ejendommen. Der er ikke mange naboer, og trafik er af den grund en sjældenhed. Til gengæld kan man forvente et rigt dyreliv med rådyr og fasaner såvel som et væld af forskellige fugle, der også opleves i haven. 

Den tilbagetrukne placering til trods har man ikke langt til nødvendighederne i de nærliggende byer. Der er blot tre kilometer til Eltang, hvor både pasningstilbud og skole forefindes. I den modsatte retning, omtrent fire kilometer fra matriklen, er der indkøbsmuligheder i Taulov.    

Et opdateret hjem 

Man ankommer til et nydeligt eksteriør, hvor den hvide facade står helt skarpt akkompagneret af et sort tag. Med til ejendommen hører en carport og en garage med et skur i forlængelse. På beboelsen er taget blevet skiftet, og solceller har prydet siden 2012. Dette blev valgt sammen med en varmepumpe og har energioptimeret huset på miljørigtig vis. 

Indenfor er planløsningen inddelt i flere etager. I stueplan er der en stue med trægulv og dejligt lysindfald. Ved siden af findes køkken-alrummet, der i 2020 har fået tilføjet de hvide fronter fra HTH, der ny pryder hjerterummet. Man har også et bryggers, et mindre disponibelt rum og et badeværelse. Dette er foruden det badrum, der som følge af spabadet udgør en luksuriøs tilføjelse til soveværelset. Begge disse rum har desuden gulvvarme, og dette gælder også i det tilstødende walk-in-closet, der ydermere har udgang til terrassen, samt i bryggerset. 

Varmen i gulvet er i tillæg en gennemgående detalje på hele overetagen. Perioden 2012-2013 er central for det nutidige udtryk, der ses heroppe, idet første sal blev renoveret i det tidsrum. Derfor er der også Velux-vinduer, fibernet og blevet trukket el på ny. Kvadratmeterne udgøres af tre værelser, hvor kipførte lofter, fritlagte hanebånd og ovenlys er i spil. Det ene har desuden en hems. Bemærk også udgangen til terrassen. Den nuværende ejer har tidligere fået byggetilladelse til at udvide terrassearealet, således det kan strække sig videre forbi carporten indover garagen, dette kan være en mulighed hvis man ønsker sig et endnu bedre view ud over åbne marker og havkig. Boligen afrundes af et teknikrum i kælderen. 

Et velanlagt uderum

Den hævede terrasse ved første sal udgør et supplement til det primære terrassemiljø, der breder sig langs den sydlige husmur. Terrassen kan tilgås fra stuen såvel som forældre-garderoben, og begge miljøer er lavet i samme ombæring som husets istandsættelser. Derudover er der en nem plæne og et flisebelagt areal fra 2021, hvor der er trukket strøm med potentiale for at tilslutte en udespa.

 

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Kolding10 minutter
 • Motorvej 6 minutter
 • Skole, daginst. m.v.5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser