Lyngvejen 72, Havneby, 6792 Rømø

Spændende opbygning i ekstraordinære omgivelser

Det er særpræget, dansk natur, når det er bedst, man omgiver sig med på Rømø, og her eksisterer der nu muligheden for at overtage denne veludførte etplansvilla. Villaen imponerer med sin konstruktion, hvor bløde linjer kombineres med spændende vinkler, der alt sammen har det overordnede fokus: lys. Hjemmet med tre værelser og et anseeligt opholdsmiljø hænger harmonisk sammen med udearealet, hvor det ikke mindst er udsigten over lyngen og til Vadehavet, som betager beskueren.

Kvalitet og velovervejede løsninger

Ejendommen præsenterer sig udefra i nydelig stil med en lys facade i træ ledsaget af et sort, engoberet Nibra-tegltag samt mahognivinduer og -døre. Indenfor er der gulvvarme overalt, og hertil vil man straks bemærke loftets vinkel og de lysgivende tagvinduer.

Husets hjerte er uomtvisteligt opholdsmiljøet, hvor stuen og køkkenet forenes af det gennemgående skifergulv, som bringer et udtryk af natur ind i rummet. Aubo-køkkenet er udført i en tidløs æstetik, og der er samtidig lagt vægt på funktionalitet. Det enorme, buede vinduesparti ses i alrummet, og via dette træder lyngen og havet tydeligt frem med foranderligt udtryk i takt med vind, vejr og årstid. Videre tilgås stuen, hvor samme udsigt kan nydes, og der gives yderligere en terrassedør.

Det ene værelse er placeret separat, og det tilgås fra stuen. Det er samtidig herved, man finder gæstetoilettet med væghængt toilet. I modsatte ende af hjemmet findes de to resterende værelser samt badeværelset, der tilsvarende har væghængt toilet og hertil en bruseniche samt en bred bordplade med helstøbt håndvask. Som en yderligere trumf er der forbindelse til en sauna. Endelig leder en mahognistige til en anvendelig hems med vindue.

Et udeareal med flere åndehuller

Udendørs vil blikket straks drages mod vandet og de åbne vidder i forgrunden, hvilket har en overordentlig behagelig effekt på humøret og pulsen. Roen indfinder sig med andre ord i haven, hvor man også har flere terrassemiljøer, dels under åben himmel og dels overdækket. Plænen er let at se til, og så afgrænses grunden af beplantning, der straks leder tankerne mod den kystnære beliggenhed.

Rømøs mange oplevelser

Det er selvfølgelig ingen overraskelse, at én af beliggenhedens helt store forcer er nærheden til Vadehavet. Gåture og løberuter får fortræffelige forudsætninger i disse omgivelser med havet som baggrund. Der er også mulighed for at bevæge sig den korte tur mod Havneby, som byder på en fiskehandler, en kro, et pandekagehus og en bager.

Under ti minutters bilkørsel mod sydvest dukker Sønderstrand op, og denne udmærker sig med den op mod fire kilometer brede sandstrand, hvor der foregår et væld af aktiviteter - man kan også udforske Bananklitten. Bunkere, plantager og udsigtspunkter er bare udsnit af alt det, Rømø har at byde på, når det kommer til natur og kultur.

I henhold til mere praktiske faciliteter er der fra adressen gåafstand til busstoppested og nærmeste indkøb, mens cyklen kan tilbagelægge ruten til dagtilbud.

Afstand til ...

 • Indkøb4 minutter
 • Rundstykker3 minutter
 • Spisesteder4 minutter
 • Strand1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christopher Thimsen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser