Åhaven 41, 6800 Varde

Nyopført villa i særegen arkitektur direkte til Varde Å

I naturskønne omgivelser direkte ned til Varde Å og bare få hundrede meter fra den store, velbesøgte park midt i byen finder man denne karakteristiske og særegne villa. Den er opført så sent som i 2019, og ude såvel som inde præges æstetikken af eksklusive materialer og elegante designløsninger. Den markante arkitektur er resultatet af et samarbejde mellem ejeren og den lokale arkitekt Kim Fog Svendsen, der på fornem vis har formået at skabe en moderne bolig, som passer flot ind i området.

Den særlige beliggenhed

Huset ligger helt ned til Varde Å, hvor man oplever et rigt dyreliv og masser af fugle. I kraft af boligens udformning med store glasfacader kan den ugenerede udsigt nydes både fra haven, de integrerede terrasser eller fra den enkelt anlagte have. Åen er blandt andet kendt for at være velegnet til laksefiskeri.

På den modsatte side af åen, efter broen få skridt fra matriklen har sørget  for nem adgang, finder I det område, som engang rummede byens forlystelsespark. I dag er arealet omdannet til et spændende miljø, hvor kunst og natur kan opleves i forening, og herfra er der forbindelse til henholdsvis Arnbjergparken eller de enorme enge, der findes lidt mod nord.

Den fredelige beliggenhed til trods er der ganske kort afstand til det brostensbelagte torv eller de velassorterede gågader. Alt, hvad man måtte få brug for i hverdagen, eksempelvis skole, indkøb og offentlig transport, er tilsvarende let tilgængeligt.

Smukke, velvalgte materialer

Set oppe fra toner villaen frem med tre arme, der skyder ud i hver sin retning. Disse forbindes fra spids til spids og ved gavlene af tombakbeklædte afsnit, mens de murede dele er opført af Ultima-sten fra Randers Tegl. Den allerede luftige arkitektur understøttes videre af de førnævnte vinduespartier, der går fra gulv til loft og tillige skaber et imponerende lysindfald i det store køkken-alrum inden døre. 

I netop alrummet ses et specialfremstillet, håndbygget køkken - en omstændighed der gør sig gældende for nærmest alle dele af boligens elementer, store som små - hvor de fingertappede egetræsfronter på køkkenet er gjort af samme planke. Herved kan årerne følges på tværs af hele panelet. Hvidevarerne er fra Gaggenau, og i tilknytning til køkkenet er der yderligere et viktualierum.

Beboelsesarealet er på samlet set 184 kvadratmeter, hvortil kælderen på 280 kvadratmeter endnu skal tilføjes. Stueplanet indeholder foruden opholdsrummet en stue, et kontor og et soveværelse med tilhørende badeværelse og garderoberum. 

Under alle lofterne i huset ses egefiner i smalle lister, der i kombination med travertingulvene bidrager til et skarpt udtryk og en god akustik. De to etagers forbindelsespunkt er lige så imponerende som resten, og i kælderen finder man en anseelig, integreret garage, fire disponible rum, en vaskekælder og et badeværelse med kar og sauna.

Samspillet mellem terrasser og haven

Hele vejen rundt om huset, nærmere i de tre sektioner, er forekommer mellem de tre fremspring, er der arrangeret terrasser. De to vender mod åen, og herfra fører en trappe til græsplænen, som fortsætter helt ned til åens bred. Enkelte, mindre træer står spredt, og med dens åbning tilsvarende rettet mod åen har man opstillet en shelter.

 

Afstand til ...

 • Esbjerg20 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Motorvej 12 minutter
 • Skole, daginst. m.v.4 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser