Solgt

H.O. Wildenskovsvej 16C, Brejning, 7080 Børkop

Moderne funkisvilla tæt på Vejle Fjord

I det område, der tidligere hørte under de Kellerske Anstalter i Brejning, bare en anelse fra Vejle Fjord og ganske tæt på Børkop, Vejle by og lidt nord for Fredericia, finder man denne villa fra 2009. Arkitekturen er gennemført og har tydelige referencer til funkisvillaerne fra 1920’erne og 1930’erne. Det enkle udtryk kombineres fornemt med flotte, ensartede materialevalg og en funktionel indretning, hvor inde- og udearealer er tilgodeset i lige høj grad.

Beliggenheden

Adressen hedder H.O. Wildenskovsvej 16C, og kvarteret kendetegnes af lige dele natur og korte afstande til hverdagens gøremål. Ikke mere end 500 meter i fugleflugt bringer jer til kysten ved Vejle Fjord, og i nogenlunde samme retning finder man den hyggelige lystbådehavn. Vejen dertil går under grønne trætoppe. Lokalområdet er velforsynet med skov, og ikke ret langt mod syd ligger Kellers Park Golf Club.

I Brejning finder man langt de fleste af de faciliteter, der får dagligdagen til at gå op i en højere enhed. Det gælder eksempelvis fødevarebutikker, daginstitution og offentlig transport, mens skole og sportsaktiviteter kan nås i Gauerslund. Det er desuden værd at bide mærke i, at beliggenheden ikke blot er attraktiv i et hverdagsperspektiv, men også i det bredere billede er man placeret centralt i forhold til mange af regionens større byer, ligesom det er nemt at nå motorvejen, hvorved rejsetiderne, hvad enten man skal mod øst, syd eller nord er overkommelige.

Et skarpt design

Villaens arkitektur udnytter til fulde det letskrående landskab, og den sirlige, hvide facade ledsages af brede, høje vinduespartier på begge etager samt integrerede tagterrasser og garager. Stilen er moderne, ensartet og stramt tilrettelagt.

Også inden døre kommer den fortrinlige æstetik til syne. Stueplanet udgøres primært af et stort, åbent køkken-alrum, og netop gennem de førnævnte glaspartier modtages et rigt lysindfald. 
De lyse, rektangulære travertin fliser på gulvet står flot hertil. Værd at bemærke er, at disse er lagt i hele ejendommen inklusiv garagen.
Køkkenet er gjort i henholdsvis sort og hvid samt hårde hvidevarer fra Gaggenau. Under trappen til første sal er der arrangeret et vinrum bag glas med aircondition. Etagen fortsættes af tre værelser, et badeværelse og et bryggers.

Gennemtænkte løsninger

På hver side af alrummet er der anlagt gode terrasser, der vender mod henholdsvis sydvest og øst. Første sal består af en rummelig stue samt det oplagte forældresoveværelse med tilhørende walk-in-closet og eget badeværelse. Fra værelset såvel som stuen kan skydedørene trækkes til side, så boligen og de to tagterrasser forenes.

Fra tagterrasserne er udsigten til omgivelserne flotte. Man kan se vidt omkring, ligesom man kan se havens knap 1.800 kvadratmeter, som hovedsageligt er beplantet med græs.

Afstand til ...

 • Børkop5 minutter
 • Indkøb 5 minutter
 • Skole, daginst. m.v5 minutter
 • Vejle20 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser