Solgt

Agernhaven 3, 7080 Børkop

Villa med klassisk anstrøg

Når moderne og klassisk arkitektur forenes, sker der noget helt særligt. Det er netop tilfældet på Agernhaven 3 i den sydlige del af Børkop, hvor æstetikken på en gang låner centrale elementer fra fordums palælignende villaer, mens byggematerialerne og mange af de elegante detalje umiskendeligt er af nutidig karakter. Beliggenheden består af lige dele praktisk nærhed til hverdagsfornødenheder og flot natur med blandt andet skoven, der går helt op til baghavens grænse mod syd. 

En attraktiv adresse

Den store villa ligger på en lukket vej i et stille og fredeligt kvarter, og ikke mere end nogle få skridt fra haven begynder skoven. På den måde kan I fra huset følge årstidernes skiften på nært hold, og ikke meget længere væk finder man endnu større skove, der er velegnet til alskens rekreative aktiviteter. Den rige natur tiltrækker også dyrelivet, så det hører bestemt ikke til sjældenhederne, at man kan få øje på rådyr eller harer. 

Børkop er en velfungerende by, og med hensyn til dagligdagens logistik er man forsynet med alt, man har brug for. Det gælder eksempelvis skole og indkøb, der nås omtrent to kilometer fra matriklen, ligesom lokalområdet er udstyret med svømmehal, idrætsfaciliteter, regionaltog og meget mere. I et lidt bredere perspektiv skal det fremhæves, at Børkop er placeret hensigtsmæssigt midt mellem Fredericia og Vejle, ligesom rejsetiden til Kolding er overkommelig.

Skarp, gennemført arkitektur

Fra det let buende, glaserede tegltag til de dekorative fremhævninger i murværket ved alle rette vinkler er husets facade gennemtænkt ned til mindste detalje. Arkitekten bag værket er på denne måde, ved ganske simple virkemidler, lykkedes fornemt med allerede udefra at sende et tydeligt signal om både husets kvalitet og størrelse. De gule mursten får selskab af markante, sortrammede vinduespartier i rigeligt antal, som ved indgangspartiet fortsætter ubrudt over to etager.

Mod haven er ligeledes brede ruder, og på hver side af fremspringet, som også bidrager til en spændende udformning af opholdsrummet inden døre, er der arrangeret henholdsvis fliseterrasse i terræn og stålaltaner i førstesalsniveau. Villaen blev bygget i 2013.

Indretningen og haven

Facadens mange dekorative egenskaber slår også igennem inden døre. Særligt i hallen, hvor etageadskillelsen er fraværende, er udformningen særegen. Midt i rummet står den karakteristiske trappe med trin i naturskiffer - samme ses i hovedparten af boligen - og ind ad det førnævnte vinduesparti mod øst kommer sollyset.

Villaens areal er på 274 kvadratmeter, og mens stueplanet er arrangeret med fire værelser, to badeværelser og et bryggers, er stuen og køkken-alrummet i åben forbindelse etableret på førstesalen. Køkkenet er gjort i hvidt, kogeøen er med granitbordplade, og alene rummets størrelse er imponerende.

Præcis som huset er haven yderst rummelig. Den er på lige knap 1.500 kvadratmeter, som ikke desto mindre er anlagt i en simpel stil, der gør den let at holde. På matriklen ses også en garage og et redskabsskur.

Afstand til ...

 • Brejning Lystbådehavn10 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Skole, daginst. mv.5 minutter
 • Vejle15 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser