Lindsnakkevej 37A, 6200 Aabenraa

Villa med udsigt til fjord og by - opført i 2018

På den nordlige side af Aabenraa Fjord, helt tæt på skoven og ikke langt fra bymidten, ligger denne nyere villa, som i tillæg til sin markante beliggenhed og den heraf følgende udsigt også kendetegnes ved vedligeholdelsesfri materialer i fortrinlig kvalitet. Huset fremstår med et skarpskåret ydre, der ledsages af et lige så gennemtænkt indre. Til sammen opnås et tårnhøjt niveau med en klar, ensartet æstetik.

Mellem skov og fjord

Villaen finder man på den vestlige side af Jørgensgård Skov, der fortsætter vidt og bredt mod nordøst. Mod syd ses fjorden, havnen og byen. Denne særlige kombination af skov og vand giver en spændende udsigt, og specielt fra første sal er kigget til vandet, hvor man kan se både kommerciel skibsfart og lystsejlere, som de glider forbi, en fornøjelse.

Afstanden til kystlinjen er ikke mere end nogle hundrede meter, og går man den direkte vej, kommer man lige ned til Aabenraa Roklub. Nærheden til skoven betyder, at der i området er et rigt dyreliv, og det hører afgjort ikke til sjældenhederne, at man vil få øje på rådyr, som de bevæger sig rundt i haven. 

Adressen hedder Lindsnakkevej 37A, og det er ikke blot naturen og friluftsoplevelser, der er tæt på. Byens mest velassorterede handelsgade er ikke mere end en enkelt kilometer fra hoveddøren, og det samme gælder for afstande til hverdagens fornødenheder såsom skole og pasningstilbud. Det er desuden også værd at understrege, at motorvejsnettet er let tilgængeligt, hvorved man let kommer langt omkring.

Gennemført stil

Facaden er hvidpudset, gavlene er skiferbeklædte, de smalle vinduesrammer er antracitgrå, og taget er af sortglaseret tegl. Mod vandet skyder en bred kvist frem, og de mange ruder i sydlig retning afslører allerede udefra, at boligen er lys og behagelig. På trods af de høje forventninger bliver man positivt overrasket, og i stueplan er hjemmet formet med det anseelige opholdsrum, hvor køkken og stue er arrangeret i ét, som midtpunkt.

Køkkenet er udført i et farveskema, der matcher det ydre. Mørke bordplader og hvide, glatte fronter. Plankerne på gulvet er nydelige, og den eminente rumfornemmelse afstedkommes af lysindfaldet og den markante loftshøjde, der er præcis så stor, som lokalplanen tillader det. Det behagelige indeklima understøttes desuden af et genveksanlæg.

Stueplanet indeholder videre et værelse, et badeværelse og et bryggers, og via trappen i entréen nås første sal, hvor yderligere en stue er placeret. Denne fungerer som bindeled mellem tre værelser og et veludført badeværelse.

Solrige udearealer

Grunden er 1.149 kvadratmeter, og haven, der primært ses øst for huset, er anlagt med en helt enkel græsplæne, så den passer til det vedligeholdelseslette hus. På matriklen står også et udhus opført i skifer af samme slags som gavlene med et isoleret værksted og en tilhørende overdækket terrasse.

Afstand til ...

 • Bager4 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Skoven2 minutter
 • Vandet3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christopher Thimsen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser