Solgt

Vemmingbundstrandvej 54, 6310 Broager

Veludført ejendom med panorama over bugten

Denne markante murstensvilla er opført i første parket til stranden langs Vemmingbund i det sydlige Jylland. Således er havudsigten og nærheden til vandet et påfaldende aktiv ved beliggenheden, ligesom ejendommen fra 2017 er velkomponeret med tanke på kombinationen mellem klassisk og moderne stil. Boligen egner sig til helårsbeboelse, men kan ydermere benyttes som flex- eller fritidsbolig.

Bopæl ved bugten

Vemmingbund er et gammelt fiskerleje i bunden af bugten nær Dybbøl og Broager. I dag er det et eftertragtet feriemål i Sønderborg-området, som i særdeleshed karakteriseres af den lange kyststrækning med den børnevenlige sandstrand. Stranden har blåt flag og emmer af liv i sommermånederne, hvor man blandt andet kan få undervisning i stand up paddle. Grundejerforeningen arrangerer ligeledes ofte arrangementer ved vandet og i den fredede natur, der også kendetegner omgivelserne.

Vemmingbund ligger i et Natura 2000-område, hvilket sikrer ro samt gunstige forhold for dyrelivet og de forskellige naturtyper langs kysten ved Als og Broagerland. I kraft af den kystnære natur tilgodeses man af fredelige rammer for gåture, og særligt Gendarmstien langs Flensborg Fjord er ideel til vandreture. Ejendommen ligger lige ud til denne velkendte kystvandresti. Andre seværdigheder inkluderer Dybbøl Banke, og omtrent to kilometer fra bopælen i byen Broager tilgås skole, pasningstilbud og øvrige fornødenheder.

Kvalitetsbetonet ejendom

Villaen er opført i 2017 af solide materialer. Facaden består af changerende grå mursten, hvortil et sortglaseret tegltag med zinkinddækket kvist fuldender udtrykket. Den markante ejendom er inspireret af den historiske byggestil omkring år 1900, omend moderne stilarter og elementer også tydeligt fremgår. Indkørslen er anlagt ud til Askevej og går i ét med terrassen langs huset. Dertil løftes sløret for en dobbelt garage såvel som den overkommelige have, der anlagt med en veltrimmet plæne og hæk.

Beboelsen udgør 209 kvadratmeter af den 1.829 kvadratmeter store grund. Inden døre ses et stilrent interiør med funktionelle detaljer og et gennemstrømmende lysindfald. Boligen er centreret omkring stuen og køkken-alrummet, der er hensigtsmæssigt forenet med en let opdeling mellem køkken og dagligstue. Køkkenet er fra Svane og fremtræder med hvide, grebsfrie fronter kontrasteret af en mørk bordplade. Dobbelte glasdøre leder direkte ud til terrassen med morgensol og havudsigt.

Ydermere rummer stueetagen to værelser, et badeværelse, et disponibelt rum og et bryggers i entréen, mens yderligere to værelser, et badeværelse og en rummelig repos udgør førstesalen. Heroppe er der tillige et bredt udsyn over bugten via den franske altan i kvisten.

Afstand til ...

 • Indkøb4 minutter
 • Motorvej7 minutter
 • Sønderborg14 minutter
 • Skole, daginst. m.v.4 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser