Solgt

Koldinghave 5, 3., 6000 Kolding

Eksklusiv penthouselejlighed med udsigt til Koldinghus

I 2020 stod den markante rødstensejendom, hvor denne lejlighed ligger på tredje sal, færdig. Ude såvel som inde er udtrykket moderne og gennemført, og kvalitetsmaterialerne er nøje udvalgt, så de passer ind i den samlede æstetik. Beliggenheden i midten af Kolding byder på lige dele nærhed til natur og bymæssige muligheder, mens arealerne just rundt om ejendommen bedst kan betegnes som en skøn, grøn oase. 

Beliggenheden og udsigten

Lejligheden ligger i smørhullet mellem Koldings charmerende bymidte, havnen og Marielundsskoven. Sidstnævnte nås bare få hundrede meter mod nordøst og fortsætter helt op til golfbanerne og længere endnu, mens man i den modsatte retning finder et bredt udvalg af butikker, cafeer, spisesteder og hyggelige barer. Sammesteds kan man tilgå gode togforbindelser ved banegården, ligesom der ikke er langt til Slotssøen. Alt, hvad man måtte få brug for i dagligdagen, eksempelvis skole, pasningstilbud og indkøb, har man også lige i nærheden.

Fra tredjesalsniveau er udsigten ganske fortrinlig, og den hjælpes yderligere på vej af de store glaspartier, som kendetegner boligen. Fra både opholdsrum, værelser og terrasser er der frit udsyn til blandt andet Koldings vel nok mest berømte vartegn, nemlig Koldinghus, ligesom man kan skimte udover byen og skoven.

Lejlighedens mange fortræffeligheder

Fra gadeniveau og direkte til lejligheden sørger elevatoren for en behagelig, anstrengelsesløs opstigning, og fra første færd inden døre, er udtrykket ensartet, lyst og elegant. I den nordlige ende af hjemmet ligger det store køkken-alrum med loft til kip, der er forsynet med akustiklofter. 

Køkkenet er specialfremstillet, og midt i rummet står en køkkenø, hvis trædele er gjort af Dinesen-planker. Skabselementerne på bagvæggen er beklædt med dybblå linoleum, mens øens bordplade er af marmor. Skuffeindsatserne er samlet med fingersamlinger, og det hele får selskab af et imponerende lysindfald fra henholdsvis ovenlysvinduet og de brede, høje vinduer i vestlig retning. I samme afdeling af boligen tilgodeses man af et badeværelse og to værelser, som ligeledes er forsynet med specialfremstillede skabe.

Under de flotte egetræsgulve er der i alle rum indlagt gulvvarme med separat styring samt genvex, og det er således også tilfældet i det sydvendte afsnit af hjemmet, hvor den rummelige stue er midtpunktet. Stedvist er væggene arrangeret med dekorative akustikpaneler i egetræ, mens det oplagte forældresoveværelse er placeret i forlængelse af stuen. Dette har tilknyttet et walk-in-closet og eget badeværelse.

Terrasserne

Der hører ikke færre end tre terrasser med samlet areal på 59 m2 til lejligheden. Den største nås via alrummet, mens to af sammenlignelig størrelse er placeret ved henholdsvis forældresoveværelset og stuen. Det gør det således muligt at følge solen i løbet af dagen. Fra terrasserne har I også et fint kig til de grønne arealer umiddelbart rundt om ejendommen. Endelig kan det bemærkes, at der hører en carport til lejligheden.

Afstand til ...

 • Indkøb4 minutter
 • Kolding Centrum 2 minutter
 • Motorvej 6 minutter
 • Skole, daginst. m.v. 5 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser