Mojbølvej 1, Øster Lindet, Bakkegaarden, 6630 Rødding

Flot landejendom ved Øster Lindet

Det er gode jagtforhold, et stort jordtilliggende på 58 hektar og et karakteristisk stuehus fra 1837, der kendetegner ejendommen på Mojbølvej 1. De markante udbygninger bidrager til stedets alsidige anvendelsespotentiale, og derudover bør også områdets fortrinlige natur og det gode lokalsamfund fremhæves. Foreningslivet er ualmindeligt rigt med alskens tilbud for både børn og voksne. Set i et større perspektiv er beliggenheden tæt på både Gram, Vojens og Rødding ligeledes attraktiv.

Velkomponeret stuehus

Foran stuehuset ses en stor gårdsplads, der indrammes af de to udbygninger, begge er rektangulære haller. Huset står midt for med en hvid facade og sprossevinduer. En bred kvist skyder frem lige over hoveddøren, og taget er halvvalmet.

Beboelsesarealet er på 304 kvadratmeter, og skønt det er over 180 år siden, de første sten blev lagt, er indretningen ganske moderne med rummelige, lyse stuer og gode værelser. I stueplan finder man eksempelvis tre stuer en suite, hvor man imidlertid endnu kan se de blotlagte bjælker under lofterne. Et anseeligt køkken-alrum er etableret i forlængelse af stuerne, og dertil kommer yderligere et værelse, et bryggers, et badeværelse og hallen. Fra sidstnævnte føres man til førstesalen, der indeholder endnu tre værelser - altså fire i alt - samt et badeværelse. 

Haven og jorden

Selve haven er placeret nord for stuehuset, og den er udført i en sirlig, parklignende stil med store græsarealer og høje, gamle træer. Her er også arrangeret terrasser, ligesom man vil bemærke de mange blomsterbuske og køkkenhaven. Pigstensbelægninger, drivhuset og hækkene, der skaber forskellige rum i haven, er også med til at skabe den særlige æstetik.

Ud af de i alt 58 hektar er 46 hektar bortforpagtet til juletræsdyrkning, med en god indtjening som dækker en del af den samlede ejendoms driftsomkostninger. Jordstykkerne ligger mod sydøst, og det resterende tjener således som jagtområde. Her er alt fra rå- og dåvildt til fasaner og harer, og på jordstykket længst borte løber en lille å, som man kan fiske i.

Af de to udbygninger blev den vestlige bygget i 2001. Denne er opvarmet og indeholder i tillæg til selve hallen også et badeværelse og et fyrrum. Der er forberedt til at installere et tekøkken, hvorved et større, professionelt værksted med relativt få midler vil kunne etableres. Den anden kan anvendes til alskens opbevaringsformål - eksempelvis maskiner - og i afsnittet nærmest stuehuset er der arrangeret to garager med elporte.

Et velfungerende lokalsamfund

Øster Lindet er ingen storby. Alligevel foregår her utroligt mange ting, som man kan vælge at deltage i. Det blomstrende foreningsliv udbyder et sandt hav af tilbud, der dækker snart sagt alle interesser. Her er læse- og strikkeklubber, motionscenter, gymnastik- og idrætsmuligheder, kor og en minigolfbane i internationale mål, der skal danne rammen om det kommende danmarksmesterskab. Det er blot et mindre udpluk.

I Øster Lindet er der også en børnehave, og skolebussen til Jels afgår få hundrede meter fra adressen. De korte distancer til større byer i området er også med til at gøre byen eftertragtet for pendlere.

 • Udbygning 436 m²
 • Lade 445 m²

Afstand til ...

 • E4519 minutter
 • Indkøb 10 minutter
 • Jels Søerne9 minutter
 • Skole 10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christopher Thimsen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser