Chr Winthersvej 15, Uhrhøj, 7100 Vejle

Overdådig villa med panoramaudsigt over Vejle by og fjord

I det bakkede landskab på den ældste og mest bynære del af Uhrhøj i Vejle finder man denne imponerende og overdådige ejendom. Med sit særegne, arkitektoniske udtryk, et væld af klassiske og charmerende detaljer samt en henrivende udsigt over by, vand og skov præsenterer stedet sig som en eksklusiv bolig, hvor der imidlertid også er indrømmet plads til mere moderne faciliteter og raffinerede komfortløsninger. 

Et storslået panorama

Stedet kendetegnes af de mange terrasser og altaner, og uanset hvilken, man måtte vælge at benytte, vil man qua disses sydvendte orientering opleve en fortryllende udsigt over byen. Netop den højt hævede placering i terrænet bidrager til en forøget perspektivfornemmelse, når blikket vandrer fra de grønne trækroner mod øst, hustagene, der bølger i takt med de kuperede omgivelser, samt fjorden og det autentiske havnemiljø ret fremme. Horisontlinjen får desuden følgeskab af Vejlefjordbroen. 

Beliggenhedens kvaliteter rækker imidlertid langt længere end til det rent visuelle, for også hvad angår det praktiske, er man bekvemt placeret. Først og fremmest nås flotte skovarealer hurtigt til fods, og det samme gør sig gældende for afstanden til det fremragende miljø i og omkring gågaden. Her gives et bredt udvalg af specialbutikker, caféer og spisesteder, der fuldt ud dækker de flestes behov, mens man endvidere kan tilgå dagligdagens fornødenheder - det drejer sig her om skole, pasningstilbud og fødevareforretninger - inden for en radius af omtrent 1.250 meter. Den nemme adgang til motorvejsnettet og offentlig transport i form af tog skal også fremhæves.

Klassisk arkitektur og moderne design

Villaen blev oprindeligt opført i 1925 og bærer tydeligt præg af denne periodes til stadighed vellidte æstetik. I hele fire niveauer besmykkes den hvide, sirligt dekorerede facade med altaner og terrasser, og under det blanke, glaserede tegltag understreges det gennemførte byggeri af nydelige, murede gesimser.

Boligarealet opmåles til 263 kvadratmeter, og dertil kommer endnu 64 kvadratmeter med status som kælder. Hjemmet indledes i stueplan af en anseelig entré, der fører til blandt andet et fortrinligt soveværelse med walk-in-closet og udgang til to terrasser - den ene er udstyret med et vildmarksbad. Etagen består tillige af tre regulære værelser, et vaskerum, et vinrum med temperaturstyring og et stort badeværelse, mens førstesalens to stuer og hallen er forsynet med rosetter og stuk under lofterne. 

Køkkenet er arrangeret i delvis åben forbindelse med den oplagte spisestue og fremstår iklædt gedigne materialer såsom bordplader i massiv kirsebær og sort granit. Nuancerne matcher flot klinkegulvet i naturskifer. Den fornemme og eksklusive stil fortsætter ufortrødent på anden sal, hvor man i 2017 udførte væsentlige ændringer. Disse inkluderede eksempelvis nye, brede egetræsplanker på gulvet, en Rais-pejs, loft til kip med blotlagte dele af trækonstruktionen til følge samt etableringen af en elegant glaspassage, der nu tjener som adgangsvej til den helt ugenerede og formidable terrasse i det, der svarer til tredjesalsniveau.

Den store stue, der blev skabt på andensalen ledsages desuden af et badeværelse, og i kraft af husets beskaffenhed og planløsningens udformning skal det endvidere anføres, at der er udmærkede muligheder for at anvende dele af boligen i erhvervsøjemed - både kontorer og repræsentationslokaler kan med relativt beskeden indsats arrangeres. Til dette formål er det også værd at bide mærke i de attraktive parkeringsforhold, hvor hele otte biler komfortabelt kan henstilles på matriklen.

Velanlagt og vedligeholdelseslet

Foruden de mange terrasser og altaner er udearealerne konstitueret af et større fliseområde, hvor man kan fornøje sig i det rummelige orangeri. Også en pizzaovn, der er gjort i samme stil som huset, står solidt plantet her. I form af hele otte parkeringspladser er der også rigelig plads til både familiens køretøjer samt besøgende.

Grundens 1.018 kvadratmeter prydes af et enormt rhododendronbed, der strækker i hele villaens bredde, og den grønne del af haven er endvidere anlagt med rustikke stier, mindre træer og hække. En sø med tilhørende rensningsanlæg er her også, og for at bringe pasningsniveauet til et minimum er der endelig arrangeret et automatisk vandingssystem.

Afstand til ...

 • Centrum7 minutter
 • E4511 minutter
 • Indkøb3 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christopher Thimsen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser