Visgårdvej 2, 6200 Aabenraa

Stor hesteejendom ved Tinglev

På Visgårdvej 2 lidt øst for Tinglev, vest for Kliplev og knap femten kilometer nord for Padborg finder man denne betragtelige hesteejendom, der præsenterer sig med en fortræffelig kombination af bolig og erhverv. Foruden stuehuset består ejendommen af eminente hestefaciliteter, der tillige indbefatter udmærkede indkvarteringsmuligheder for ryttere. Grundens størrelse på 11,0985 hektar understøtter til fulde den kapacitet, de omfangsrige bygninger lægger op til. Det bør bemærkes, at beliggenheden er praktisk både til erhverv og privat.

Hestefaciliteter i topklasse

Det gennemtænkte anlæg, som spreder sig over adskillige bygninger og et anseeligt areal rundt om disse, udgøres af alt det, der forventes af en hesteejendom fra øverste hylde. For at indlede med det væsentligste, kan det bemærkes, at der er plads til intet mindre end 36 heste på ejendommen. Derfor kan man, såfremt det ønskes, opnå en ganske fordelagtig indtægt ved udlejning.

I den store, indendørs ridebane er der opsat spejle og installeret et automatisk, computerstyret sprinkleranlæg. Udenfor er der anlagt yderligere ridebaner, en roundpen og enorme foldarealer - både med sandunderlag og græs. Ejendommen er komplet renoveret i perioden mellem 2013 og 2019, og her stod stalden færdig i 2017. 

Der foreligger et markant potentiale for at anvende ejendommen i forbindelse med deciderede ridelejre, for i tillæg til stuehuset knytter der sig en bygning på i alt 582 kvadratmeter, hvoraf 311 kvadratmeter henregnes til erhverv. Her er rytterstuer, badeværelser og værelser til overnatning, mens også det velekviperede industrikøkken og den tilhørende spisesal er værd at fremhæve. Der er etableret internet i alle bygninger.

Jordtilliggendet og beliggenheden

Grunden udfolder sig over to matrikler, hvoraf langt størstedelen er placeret i ét samlet stykke rundt om bygningsmassen. Her ses en mindre sø, der bidrager til at holde foldarealerne passende drænet, og på den modsatte side af Visgårdvej gives det resterende jord, som afgrænses mod syd af Bjerndrup Mølleå, som denne bugter sig gennem landskabet.

Beliggenhedsmæssigt er ejendommen velplaceret, og særligt i erhvervsøjemed er det ikke uvæsentligt, at infrastrukturen er særdeles velfungerende. Afstanden til motorvejen kan tilbagelægges på omtrent ti minutter, og hvad enten man skal mod syd eller mod nord, vil man snart møde nogle af regionens større byer - eksempelvis Flensborg, Aabenraa, Haderslev og Tønder.

En veldisponeret bolig

Stuehusets kvalitet følger på fineste vis trop med de suveræne hesteforhold, og også her er villaen opdelt i henholdsvis en erhvervssektion og en beboelsesafdeling, på henholdsvis 157 kvadratmeter og 182 kvadratmeter. 

I stueplan centrerer indretningen sig om det markante køkken, som er velassorteret hvad angår hårde hvidevarer og fremstår med et nydeligt udtryk, der passer fortrinligt til ejendommens æstetik som helhed. Tilstødende gives to stuer, hvoraf man fra den ene kan træde ud i haven via brede skydedøre. Etagen består videre af et bryggers, tre toiletter, et badeværelse samt fire værelser.

På førstesalen er loftet ført til kip, og her råder man over to stuer - den største er indrettet med et tekøkken - to badeværelser, to walk-in-closets og et toilet. Dertil kommer yderligere fire værelser, som bringer det samlede antal til otte.

Den del af grunden, der er allokeret til stuehusets have, præsenterer sig med solrige terrasser, nydelige stensætninger og plæner, hvor børnene kan fornøje sig.

Afstand til ...

 • E457 minutter
 • Flensborg22 minutter
 • Indkøb7 minutter
 • Skole7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christopher Thimsen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser