Rosenbakken 62, 6100 Haderslev

Villa med udsigt til åbne vidder i Haderslev

I et nyere villakvarter i udkanten af Haderslev finder man denne store villa, hvor husets placering og udsigtens kvaliteter går op i en højere enhed. Ejendommen er opført i 1987 med uovertrufne materialer, hvis udtryk korresponderer fornemt til de storslåede omgivelser, og huset er med al tydelighed tilrettelagt efter at få det fulde udbytte af den smukke natur, som breder sig mod nordvest. 

Udsigt til Ejsbøl Sø

Villaen udfolder sig i to let forskudte, parallelle længer, som forbindes ved hjælp af glasgange. Herved udnyttes på fornem facon den henrivende udsigt over de grønne marker og bakkede landskaber i retning af Ejsbøl Sø. Markerne brydes sporadisk af læhegn, og i kraft af kombinationen mellem åbent land, vand og frodig beplantning trives et rigt dyreliv, som det er muligt at følge fra hjemmet. 

Huset ligger for enden af en blind, stille vej, hvorfor intet er generende i henhold til panoramaet, hvor også to mindre damme ses, før søen endelig tager sin begyndelse. Villaen er på behørig vis hævet i forhold til det omkringliggende, hvilket yderligere forbedrer oplevelsen. Det bør desuden anføres, at solopgangene og -nedgangene er et sjældent flot syn.

Et klassisk, moderne hus

Udefra præsenterer ejendommens længer sig med blødstrøgne mursten i rødlige nuancer, som ledsages af hvidt træværk. Samme materialer genfindes ved de læmure, som omkranser grunden mod vejen og naboen, ligesom også de fuldmurede udbygninger bidrager til den ensartede æstetik. 

Indendøre fortsætter den gennemførte stil, og boligens i alt 326 kvadratmeter indledes af en hall, hvor også de rektangulære naturklinker, som ses i store dele af huset, bemærkes. Fra entréen ledes man videre til to store stuer, som adskilles af en pejs. Via de loftshøje glaspartier og skydedøre strømmer et rig lysindfald, hvilket yderligere understreger den behagelige stemning.

Gennem de to glasgange, som imellem sig danner en atriumgård, føres man til den anden længe. Her er køkken og spisestue placeret i åben forbindelse, og loftet er elegant ført til kip. Selve køkkenet er arrangeret med klassiske, mørke trælåger, fine bordplader og en hvidskuret køkkenø med kogezonen, som er etableret således, man kan følge begivenhederne i gårdhaven. Tilstødende køkkenet forefindes et bryggers med egen indgang, og med adgang fra spisestuen råder man over et soveværelse med eget badeværelse - her er både brus, kar og dobbeltvask.

Hver længe er endvidere forsynet med førstesale, og i længen mod nord gives endnu en betragtelig stue, et badeværelse og to værelser. I den anden finder man tilsvarende et opholdsrum. Planløsningen afrundes af en kælder på 29 kvadratmeter.

En solrig, læfuld gårdhave

I det omfangsrige mellemrum, som skabes af de to længer og udbygningen, der tjener som garage, er der etableret en fremragende gårdhave med prydsomme, espalierede bevoksninger og dekorative, beskårne træer. Flisebelægningen og det mønster, den er lagt i, passer godt til murværket, og qua at den næsten lukkes af bygninger, er her adskillige lækroge, hvor man kan tage ophold. 

Foruden den nævnte, isolerede garage, der tillige indeholder et separat rum, har man på ejendommen en integreret dobbeltgarage med direkte indgang til selve boligen. På vejen ind fra garagerne møder man det gæstetoilet, som er tilknyttet entréen, og endelig disponerer man over et redskabsrum.

Hvad angår beliggenheden i et rent praktisk perspektiv kan det fremhæves, at skole, daginstitution og indkøb kan nås i en radius af to kilometer, mens distancen til Haderslev centrum kan tilbagelægges på cirka fem minutter i bil.

 • Garage 43 m²

Afstand til ...

 • E4510 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Natur2 minutter
 • Skole8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christopher Thimsen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser