Trapholtparken 8, Strandhuse, 6000 Kolding

Villa med udsigt til Kolding Fjord

I Strandhuse i Kolding finder man denne velholdte og gennemførte murstensvilla, der præsenterer sig med en fortrinlig udsigt over Kolding Fjord fra dens hævede sæde i landskabet. Ejendommen er opført i 1972 efter tegninger af bysbarnet arkitekt Henning Noes-Pedersen, og i kraft af de velvalgte materialer - inde såvel som ude - er det lykkedes at skabe en velfungerende bolig, hvor netop fjorden bliver en helt naturlig del af den imponerende æstetik.

Udsigt til vand og by

Strandhuse er geografisk placeret på den nordlige bred af Kolding Fjord, og følgelig understreges det fremmelige udsyn fra blandt andet stuen og førstesalen derved, at solens bane over himlen kan følges fra morgenrøde til aftentide. I de betagende omgivelser ses således i forgrunden de flotte, store villaer, inden blikket møder det blanke saltvand. På den modsatte bred rejser marker og skove sig, og vender man sig mod vest, kommer Kolding by og havnen til syne.

Farvandet besøges ofte af både fragtskibe og lystsejlere i sejlbåde, hvilket bidrager yderligere  til den interessante udsigt. Der foreligger tilsvarende et potentiale for selv at tage aktiv del i begivenhederne, hvor det eksempelvis kan bemærkes, at fjorden er velegnet til kajaksejlads og lystfiskeri.

En veldisponeret villa

Ude fra præges ejendommen af et stramt tilrettelagt udtryk i form af hvide mursten, som får følgeskab af sort træbeklædning ved førstesalsniveau, sorte vinduesrammer og et mørkt tegltag, der blev udskiftet i 1999. Huset er løbende vedligeholdt efter alle kunstens regler.

Beboelsesarealet angives til 193 kvadratmeter, der udfolder sig via en veldisponeret planløsning i to etager. I stueplanet finder man en rummelig entré, der giver forbindelse til et gæstetoilet, et bryggers og to disponible rum. uno form-køkkenet fremstår med elegante fronter af ædeltræ, hvor enkelte afsnit er udført i det velkendte, riflede design, og disse ledsages videre af sorte granitbordplader. Qua rummets størrelse er det muligt at opstille et spisebord.

Det resterende af etagen allokeres til det forrygende opholdsrum, hvor et fremmeligt lysindfald strømmer ad de sydvendte glaspartier. Til den behagelige atmosfære bidrager også de flotte trægulve, og i sommerhalvåret udvides stuens oplevede omfang af den fine fliseterrasse, der er placeret umiddelbart foran.

På førstesalen har man endnu en stue til jeres rådighed, mens man her også har adgang til fire regulære værelser samt et nydeligt badeværelse med separat bruseniche og kar.

Nydelige udendørsarealer

Grunden måler i alt 1.090 kvadratmeter, og den velanlagte have byder på adskillige solrige terrasser og en rig beplantning. Her er lyng, rhododendron, blomsterbede og hækomkransede plæner, men det samlende kendetegn er til stadighed den fremmelige baggrund: Fjorden. Ved ankomst kan køretøjerne parkeres i dobbeltcarporten med tilhørende redskabsskur.

Hvad angår det rent praktiske og de hverdagslige gøremål, tilgodeses man tillige. Fra adressen kan man tilgå skole, pasningstilbud og indkøb inden for en radius af knap to kilometer, og i samme afstand fra matriklen gives også fine, grønne arealer og idrætsfaciliteter. På cirka ti minutter tilbagelægges distancen til centrum, og for kunst- og designinteresserede vil det vække begejstring, at Trapholt ligger få skridt fra huset.

Afstand til ...

 • Centrum8 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej7 minutter
 • Skole, daginst. m.v.4 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser