Frederiksberg Alle 26, st., Sankt Thomas Plads, 1820 Frederiksberg C

Stor og enormt højloftet stuelejlighed ved Sankt Thomas Plads - smukt istandsat

Der er mere end tre og en halv meter op til loftet i lejlighedens to store, sydvendte stuer, der foruden et skønt lysindfald også kan præsentere et smukt kig gennem høje, buede vinduespartier til de gamle, specialklippede lindetræer ved Sankt Thomas Plads. Dette er med andre ord en bolig, der emmer af klassisk Frederiksberg-charme - og som desuden står helt klar til indflytning på de mange indbydende kvadratmeter. Hertil kommer 115 kvadratmeter kælder.

Centralt køkken-alrum

Næsten alt blev grundigt renoveret i 2013. Det indbefatter blandt andet det udsøgte sildebensparketgulv i det centralt placerede køkken-alrum, som hurtigt vil blive hjemmets hjerte. Herudover blev ejendommen udstyret med nyt el med IHC styring. Fra køkken-alrummet er der nemlig både adgang til stuerne samt til bad, gæstetoilet, master bedroom og en værelsesafdeling med tre værelser. Boligen byder endvidere på et bryggers.

Historisk ejendom

Der er tale om en otteværelses lejlighed, som ligger i stueetagen af den karakteristiske og flot ornamenterede ejendom, der også huser Holte Vinlager på Sankt Thomas Plads. Bygningen blev tegnet af Philip Smidth og opført i 1904 på en grund, hvor landstedet St. Thomas tidligere lå. Samme arkitekt stod ligeledes bag Politikens Hus på Rådhuspladsen samt ombygningen af Hotel D’Angleterre.

Ejerforeningen er sund og veldrevet. Ejendommens tag er cirka ti år gammelt, og facaden er også renoveret inden for den seneste årrække. Fra boligens køkken-alrum samt bryggers er der direkte udgang til et fælles gårdmiljø med parkeringsfaciliteter og legeplads.

Majestætisk vindueskarnap

Boligens mange rum giver et væld af forskellige anvendelsesmuligheder. Der kan eksempelvis etableres et imponerende hjemmekontor i den bagerste stue. Den udmærker sig blandt andet ved en nærmest majestætisk vindueskarnap, ligesom den har høje vægpaneler og radiatorskjulere. Her kan eventuelle kunder og samarbejdspartnere hurtigt vises hen fra entréen, ligesom der er let adgang til gæstetoilettet.

Glimrende børneafdeling

De alt i alt fire værelser fordeler sig, så boligens master bedroom har eget walk-in-closet og vender ind mod den fredelige gård. De tre øvrige værelser kan oplagt indrettes som en glimrende børneafdeling med to børneværelser og et fælles legerum. 

Råt køkken-alrum

Der er massive gulvplanker i alle værelser, mens sildebensparketgulvet som nævnt går igen i stuerne samt i køkken-alrummet, der har et mere råt udtryk - blandt andet takket være det synlige udtræk fra en charmerende gaspejs. Køkkenet er fra Invita med sorte, grebsfrie elementer, der prydes af en hvid Corian-bordplade. Her er Quooker, amerikanerkøleskab og vinkøleskab. Og der er god plads til at invitere hele familien forbi til middag.

Også badeværelset er desuden både stilfuldt og lækkert indrettet. Her befinder sig et fritstående badekar samt en bruseniche med glasbrusevæg. Armatur i badeværelse og gæstetoilet er fra Vola.

Skønt café- og butiksliv

Det kan blive til mange smukke spadsereture i området - måske forbi den brostenbelagte Sankt Thomas Plads og ned ad Frederiksberg Allé til Frederiksberg Have. Eller måske til Værnedamsvejs caféer og spisesteder og Gammel Kongevejs mange butikker. Der er desuden kort gåafstand til skole, indkøb og daginstitutioner. Og fra sommeren 2019 kan man stå på den nye metrolinje fra et stoppested lidt længere nede ad Frederiksberg Allé.

 • Depot Ja

Afstand til ...

 • Frederiksberg Have4 minutter
 • Kommende metro3 minutter
 • Lufthavnen18 minutter
 • Søerne3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser