Refshalevej 141B, Vera, Refshaleøen, 1432 København K

Enestående husbåd placeret i det glitrende, blå vand ved Refshaleøen

Dagens sidste solstråler funkler i det blå hav, der omkranser Refshaleøen i København. Velplaceret i vandet ved kajen ligger denne husbåd, der strækker sig 30 meter i længden. Der er tale om en Hollands Coaster oprindeligt fra 1906, men nuværende ejer har selv bygget skibet op fra skroget. Man kan forvente et flot håndværk og en helt særlig maritim æstetik, mens selve boligen udmærker sig ved en stemningsfuld indretning med oceaner af muligheder.

Husbåden breder sig på to plan - underetagen og stueplanet - med mulighed for to separate boliger, hvis man ønsker dette. Underetagen præsenterer sig med et lækkert badeværelse med bruseniche afskærmet i glas, et lille bryggers med vaskefaciliteter, maskinrum samt en stue og et værelse i den ene ende.

I den anden ende udfolder en indbydende, lille lejlighed i to plan sig med eget badeværelse, stue og spisekøkken, hvorfra en trappe fører op til soveværelset i stævnen på øverste etage. Badeværelset er udført med bruseniche, mens køkkenet er stemningsfuldt indrettet med et hyggeligt koøje, der afslører den betagende havudsigt. Nuværende ejer har benyttet denne afdeling til udlejning, men man kunne med fordel indrette det til de større børn, der ønsker privatliv.

Frisk havluft og godt indeklima

Stueplanet byder på et smagfuldt køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Her sikrer store glaspartier, at lys, luft og den maritime stemning breder sig inden døre - man kan således nyde ethvert måltid med vue til havets balsamiske bølger. Endeligt finder man også på denne etage et værelse med egen indgang og adgang til nederste dæk.

Husbåden fremstår generelt rigtig fin takket være flere moderniseringer. Sælger havde den på værft i Stege i to måneder i 2013, hvor skroget blev gennemmalet, der blev sat 80 kvadratmeter nye plader på, og der blev tilføjet nye zinkklodser.

I 2017 gik ejer i gang med at udskifte alle gulve og vægge i underetagen, og der er installeret skjult ventilation i væggene samt et større, synligt ventilationssystem, hvilket medvirker, at klimaet altid er behageligt. Det skal desuden nævnes, at overbygningen er lavet i bæredygtige materialer med dansk Douglas-beklædning udvendig og papirisolering i væggene.

Særegne genbrugsmaterialer

Men herlighederne stopper ikke her. Ejer har gennemført det komplekse bygningsværk med de fineste genbrugsmaterialer, som blot understreger husbådens kompromisløse charme. 

Materialerne er hentet fra nær og fjern. For eksempel er sildebensparketgulvet i stuen lavet af sportsgulvet fra Kildeskovshallen, fliserne kommer fra Egypten, køkkenet i den lille lejlighed er overraskende fra det gamle Østtyskland, mens glasset i gulvet kommer fra R98 badefaciliteter - og listen vil ingen ende tage.

Beliggenheden i vandet og nærhed til byen

Husbåden er helt sin egen, og med en fuldstændig uovertruffen beliggenhed ved kajen på Refshalevej går alting op i en højere enhed. Både fra dækket og kajen kan man lade sig betage af det skønneste udsyn, der strækker sig til Nordhavn og Operaen. Her er man altid i første parket til vandet og maleriske solnedgange, der sætter rammen om hverdagslivet.

På trods af den maritime beliggenhed har man byen for sine fødder. På cykel når man hurtigt Christianshavn og Kongens Nytorv, der gør sig til med et overflod af kulturelle og kulinariske tilbud, og bilen kan praktisk parkeres lige ude foran husbåden.

Afstand til ...

 • Badeplatform20 sekunder
 • Havnebus2 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Kongens Nytorv10 minutter
 • Morgendukkert4 sekunder
 • Papirøen5 minutter
 • Skole, daginst. mv.6 minutter
 • Udsigt til Den lille havfrueDøgnet rundt

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser