Skindergade 15, 1159 København K

Autentisk og stemningsfyldt ejendom på 220 kvadratmeter i Indre København

På en af Københavns allersmukkeste og mest charmerende pladser dukker denne autentiske bindingsværksejendom op ved det historiske Gråbrødre Torv. Beliggenheden for dette bemærkelsesværdige byggeri fra 1734 med hele fire etager, en kælder og 120 kvadratmeter erhverv er ganske enkel uovertruffen her i Indre København.

Historisk område

Området omkring Gråbrødre Torv bærer præg af stemningsfulde, gamle ejendomme og er uden tvivl én af København suverænt bedste steder at bosætte sig midt i City. Det kræver blot få skridt fra hoveddøren, før man nænsomt glider ud i det hyggelige byliv, som kendetegner dette sted. Her har man fornemmelsen af at være i centrum, men på en afstressende måde, idet det er ét af byens dejligste åndehuller. Dog har man stadig gåafstand til alt, hvad hjertet kan begære med Strøget, specialbutikker og nogle af Københavns bedste restauranter og caféer inden for kort rækkevidde.

Mulighedsfyldt og velholdt

Allerede ved første blik på denne beundringsværdige ejendom bliver man betaget af de nydelige, orange facader med sort bindingsværk og hvide dannebrogsvinduer - der dog er flaskegrønne ud mod gaden. Generelt har liebhaveriet løbende haft istandsættelser, der alle er veltilpassede og specialkonstruerede, så de passer til bygningens spændende vinkler og finesser. Tilbage i 1998 gennemgik den en større restaurering med tanke på husets oprindelige stil og detaljer. Blandt andet er tredjesalens loft i det største af værelserne ført til kip og har fået et ovenlysvindue for at tilføre mere luft og lys til rummet. Herudover er badet i kælderen renoveret i 2010 med mørke fliser og et opretstående spa-lignende armatur, som giver en fantastisk vandstrømning i badet.

Idet huset består af fire etager og en kælder samt to køkkener og et tekøkken, kan man vælge at udleje dele af huset. Derudover er det også muligt at etablere liberalt erhverv på en af etagerne.

Nydeligt hjem

Indenfor vil man på ens færd rundt i den herskabelige atmosfære støde på flere fine detaljer, som vidner om husets storhedstid. Dette indebærer blandt andet hvide fyldningsdøre, brede vægpaneler og massive trægulve.

For at starte et sted, byder den højtliggende kælder på to disponible rum, et badeværelse og vaskefaciliteter. I stueplan møder man et værelse og et tekøkken, som rummer ét af husets to opvaskemaskiner. Bevæger man sig op ad trappen, åbenbarer et badeværelse og to pragtfulde værelser sig på første sal. Ønsker man det, kan der åbnes op mellem de to værelser og dermed etableres et større stuemiljø med læsehjørne ved de indbyggede reoler i det ene værelse. Læg ligeledes mærke til væggene, der er spartlet med pulveriseret marmor i en beige nuance. Dette eksklusive fænomen går igen i stuen på anden sal, hvor også husets store snedkerfremstillede køkken befinder sig. Elementerne er skiftevis hvide og sorte, og passer udmærket til rummets udtryk med et SMEG-komfur i rustfrit stål. Sidst, men ikke mindst, finder man på tredje sal et bombardement af lys og plads på etagen med et tekøkken og et værelse med indbygget samt specialfremstillet klædeskab langs den ene væg. Tilmed er her også et badeværelse med fliser i sandfarve og et badekar.

Som det kan fornemmes er her tale om en her exceptionel ejendom i Indre København.

 • Erhverv 120 m²

Afstand til ...

 • Hovedbanegården8 minutter
 • Kongens Have5 minutter
 • Kongens Nytorv6 minutter
 • Nørreport Station3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser