Møllemarksvej 2, Ørbæk, 5400 Bogense

Idyllisk helårs- eller fritidshus i naturrige omgivelser på Nordfyn

Omtrent ti kilometer vest for Bogense og tyve kilometer øst for Middelfart finder man denne bolig, hvor den idylliske stemning står fuldtonet igennem, både hvad angår beliggenheden med udsigt til det åbne marklandskab og husets udformning med stråtag, charmerende bindingsværk og sprossede, hvide vinduer. Ejendommen blev opført i 1852, og netop som resultat heraf, kan man opleve særegne detaljer, der imidlertid krydres behageligt med moderne komfortløsninger og designervarer. 

Smukke omgivelser

Husets udtryk harmonerer fortrinligt med det nordfynske terræn, der mod øst manifesterer sig ved en storslået udsigt over markerne, hvor mindre skovstykker og grønne hegn er det eneste, som bryder synslinjerne. På grund af det frie panoramas orientering mod vest vil man desuden kunne fornøje sig med imponerende solnedgange, når sommersolen farver himlen i et tusindfold af pastel.

Just på den anden side af vejen ses den lille landsbys gamle gadekær, og for lokalmiljøet gælder det, at der er overordentligt fredeligt. Her hersker en særlig stilhed, hvilket afføder fornemmelsen af behagelig, landlig afsondrethed fremfor en følelse af isolation.

Herlighederne er dog ikke kun begrænset til vidtstrakte marker, for fra adressen kan kysten med en god badestrand nås på bare tyve minutter til fods. Kun fem minutters kørsel fra adressen finder man sommerhusområderne ved henholdsvis Varbjerg og Skåstrup Strand, der er skudt op her i kraft af strandens høje kvalitet, og hvad enten man vælger at gøre brug af ejendommen som fritidsbolig eller som helårsresidens, vil nærheden til vandet i Båring Vig blive et aktiv, man ikke vil være foruden.

I forhold til de mere praktiske fornødenheder såsom indkøb og skole, skal det anføres, at størstedelen af hverdagens behov bliver fuldt dækket i Brenderup, der ligger under fem kilometer fra villaen, mens der kører skolebus lige uden for ejendommen. På samme facon er man fordelagtigt placeret, når det drejer sig om infrastrukturen, hvor blandt andet Den Fynske Motorvej behændigt sørger for korte rejsetider til andre dele af landet.

Stråtag og bindingsværk

Husets klassiske facade er udført i bindingsværk med sort træværk og gulmalede tavl. På nordsiden er stråtaget skiftet, og idet man bevæger sig indendøre, vil man ikke nødvendigvis opdage, at dele af boligen i forgangne tider har fungeret som et staldafsnit. Det samlede beboelsesareal beløber sig til 122 kvadratmeter og indledes af en nydelig entré, der straks fører videre til det markante opholdsrum. 

I boligens hjerterum ses under lofterne stemningsskabende, hvidmalede træbjælker, og midtfor står en kraftig brændeovn. Køkkenet passer til den generelle stil med sine gråmalede lågefronter, mens Vola-armaturerne, der tillige vil bemærkes på badeværelset, også bidrager til den skarpe æstetik, hvor det moderne møder det charmerende gammeldags. Hjemmet indeholder videre tre værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til badeværelset med brus og vaskefaciliteter.

Velanlagt have

Grundens 2.316 kvadratmeter præsenterer sig allerede på gårdspladsen som et gennemtænkt og dekorativt areal. Her ses en runddel med stensætninger, der centreres om et højt, gammelt løvtræ. På den modsatte side disponerer man over en østvendt træterrasse.

Haven er arrangeret med blandt andet store træer, en anseelig græsplæne og flere rhododendronbuske, hvorved vedligeholdelsesarbejdet er holdt til et minimum, uden at man af den grund skal gå på kompromis med æstetikken. Under boligens tag finder man slutteligt et rum med værksted og plads til opbevaring, og i skuret kan man parkere plæneklipperen og stille havemøblerne i vinterhi.

Afstand til ...

 • Badestrand 5 minutter
 • Brenderup 7 minutter
 • Motorvej 12 minutter
 • Odense 30 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser