Solgt

Emmerbøllevej 7, Emmerbølle, 5953 Tranekær

I første række til havet

Hus, have og hav forenes i en harmonisk symbiose med denne ejendom i Emmerbølle Strand. Placeringen er ekstraordinær for enden af en lang, lukket vej, hvor der ikke er naboer i sigte, men bare et absolut frit panorama over vandet i den ene retning og det danske landskab i den anden. På denne særlige adresse ligger et særdeles charmerende sommerhus, der ikke blot emmer af stemning, men samtidig er i flot og moderne stand, så huset kan straks tages i brug.

Omgivelser i særklasse

Det er en helt særlig atmosfære, der præger stedet. Roen er nærmest til at føle på, og den afbrydes praktisk talt kun af bølgernes brusen. Sandstranden og haven går ud i ét, hvor beplantningen samtidig er velvalgt i relation til den kystnære placering. Udover det selvfølgelig skaber optimale forudsætninger for at bade året rundt, så er det også synet af det hele, som fanger. Panoramaet forandrer sig i takt med vind og vejr, ligesom solnedgangene sætter sine synlige præg. Således er det aldrig kedeligt at tage ophold på terrassen.

Til den modsatte side af ejendommen betragtes det bugtede marklandskab, og stier langs de åbne vidder skaber tilsvarende gode muligheder for ophold i det fri. I flere retninger dukker der også skovområder op, hvis man søger variation. På godt tyve minutters bilkørsel kommer man til den hyggelige stemning i Rudkøbing, mens omtrent den dobbelte tid tilbagelægger ruten til Svendborg.

Boligen lever op til forventningerne

Facaden er sort, de sprossede vinduer er hvide, og hele herligheden toppes af stråtaget som kronen på værket. Sammen med de sublime omgivelser er forventningerne sat høj. Indenfor indfries de af den nydelige stand og det betagende lysindfald, som kendetegner boligen.

I opholdsmiljøet falder blikket indledningsvist på trægulvet i mosaikmønster, som spiller nydeligt sammen med de synlige bjælker i loftet. Herefter er det selvfølgelig vinduespartierne, der fremtræder som foranderlige malerier af havet, som øjnene søger imod. De store vinduer åbner virkelig op for udsigten, der spiller en altafgørende rolle for miljøet. Hertil kommer det stilrene Designa-køkken, der er velvalgt i et minimalistisk, hvidt look med sorte granitbordplader, som ikke stjæler unødvendig opmærksomhed. Der er dobbelte terrassedøre i både køkken og stue, hvormed ude og inde harmonerer skønt.

Fra entréen tilgås gæstetoilettet med plads til en vaskesøjle, og videre har man værelset med badeværelse en suite. Sidstnævnte matcher hjemmets øvrige æstetik i form af det stilrene look med glasafskærmet bruseniche, pæne fliser og linjeafløb. På første sal ligger husets resterende to værelser, og fra reposen opleves et nyt perspektiv på havet.

Annekset er opført i 2019, mens hovedhuset har fået skiftet vinduer og døre samt efterisoleret i 2018.

 

Afstand til ...

 • København 2 timer
 • Odense1 time
 • Svendborg30 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser