Enghavevej 9, Jordløse, 5683 Haarby

Flot renoveret bindingsværksejendom på Sydfyn

I Jordløse på det sydvestlige Fyn ligger denne charmerende ejendom, som er opført i 1800 og fremtræder i bindingsværk med stråtækt tag og sprossede vinduer. Ejendommen emmer af idyl og ro samt husets historie og originale detaljer, og samtidig er huset gennemrenoveret og byder på lækre materialer og løsninger. Ejendommen er anbragt midt på en stor, skovbevokset grund med rum til udfoldelser. På husets sydlige side er der en stor, solrig træterrasse med udsyn over haven. Længst mod syd/øst på grunden er der et åbent areal med sol det meste af dagen, hvilket er oplagt, hvis man ønsker at holde køkkenhave eller frugtplantage. Det kan også anvendes til græssende husdyr. I modsatte side - den sydvestlige del af grunden - er der tæt bevoksning af træer, som danner en lille skov, hvor der er væld af muligheder for leg.

Udover stuehuset er der på grunden også en dobbelt carport, en mindre overdækning med indbyggede snore til at tørre tøj under tag samt et stort, disponibelt udhus på 18 kvadratmeter til opbevaring af eksempelvis havetraktor og andre maskiner og redskaber til haven.

Fredelige omgivelser

Beliggenheden er kendetegnet af nostalgisk landsbyidyl med gode fællesskaber og rolige omgivelser. Frilandet dominerer udenfor byen, men takket være nærheden til De Fynske Alper er der ligeledes fantastisk natur i nærområdet. Langs Helnæs Bugten findes alsidig, kystnær natur. Samtidig bosætter man sig få kilometer fra Haarby, som tilgodeser børnefamilien med diverse faciliteter og velassorterede indkøbsmuligheder.

På de varme dage er der ikke langt i bil til gode badestrande, og eksempelvis stranden ved Damsbo Skov ca. fire kilometer fra ejendommen er særligt børnevenlig.

Tradition og nytænkning forenet

Det idylliske bindingsværkshus er restaureret med stor respekt for husets originale detaljer, og det bemærkes allerede ved ankomst på matriklen. Man mødes af det velholdte sort-hvide bindingsværk og stråtaget. Stråtaget var noget af det første, der blev opgraderet i 2018, ligesom interiør og udeområder løbende blev sat i stand i perioden 2018-2020.

Haven er velanlagt med græs, og de mange opvoksede træer bidrager til følelsen af skov, som man især kan nyde synet af fra træterrassen. Den sydvendte træterrasse fra 2019 bliver oplagt omdrejningspunkt for sommerens arrangementer, og når alt er grønt, kan man færdes meget ugeneret.

Beboelsen på 166 kvadratmeter er centreret omkring det store køkken-alrum, hvor gennemgående lysindfald bidrager til den behagelige atmosfæren. Lyse, hvidpigmenterede plankegulve, origonale døre og fritliggende bjælker, der bærer de hvidmalede loftbrædder, mødes man af, når man træder indendøre. Køkkenet fremstår tidløst med fronter i lyst træ suppleret af topmoderne faciliteter. Original købmandsdisk. Fra alrummet er der udgang til den sydvendte terrasse og videre til haven.

Stueetagen råder endvidere over et rummeligt badeværelse med bruseniche, et bryggers i forbindelse til entréen samt tre forskudte værelser - et meget stort værelse i den østlige ende af huset og to rummelige værelser i den vestlige ende af huset. Det store soveværelse tilfalder med fordel forældrene, som tillige vil få glæde af den direkte udgang til haven. Førstesalen er udnyttet til ét stort disponibelt rum med loft til kip og blotlagte loftsbjælker. Takket være de mange vinduer, oplever man også et dejligt lysindfald på førstesalen. Stue, kontor eller hobbyrum er bare nogle af de anvendelsesmuligheder, førstesalen indbyder til.

Tilbygningen mod syd/øst supplerer med et uudnyttet rum med indgang fra den sydvendte terrasse. Tilbygningen er oplagt til værksted, blomsterbinding, kunst eller andre kreative interesser. Alternativt er placeringen også ideel, hvis man ønsker at inddrage de ekstra kvadratmeter til boligen for eksempelvis at etablere et ekstra værelse.

Her er tale om en yderst charmerende ejendom, der er behandlet med stor respekt, og en stor, naturskøn grund med masser af muligheder og plads. Allerede når man kører op ad den lille alle til huset, mærker man, hvordan roen sænker sig.

 • Værksted 25 m²
 • Udbygning 18 m²

Afstand til ...

 • Assens10 minutter
 • Odense 20 minutter
 • Stranden 5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser