Købsaftale underskrevet

Nørrebystrand 11, Nørreby Str, 5400 Bogense

Unik landejendom med 250 meter til havet - mulighed for flexbolig

Det er absolut gennemførte kvalitetsløsninger, der er anvendt under istandsættelsen af denne smukke landejendom, som er gennemgribende totalrenoveret mellem 2015-2017. Her får man en ejendom i særklasse. Hovedhuset indeholder fem værelser, tre badeværelser og fire stuer, og opbygningen af ejendommen skaber samtidig muligheden for at inddrage dele til erhverv, hvis det er drømmen. Bemærk også det slående udeareal, hvor gårdmiljøet omsluttes af bygningerne, og den hævede terrasse giver et nyt perspektiv på udsigten. Ejendommen ligger lidt nord for Nørreby med et kvarters kørsel til Bogense.

Gå på opdagelse i detaljerne

Under istandsættelserne er der overalt i hovedhuset og multirummet indlagt gulvvarme, som opvarmes med en varmepumpe, et Genvex-ventilationsanlæg, en centralstøvsuger og et afkalkningsanlæg til vandet. Desuden er der etableret nedsivningsanlæg til kloakken, og  der er udført nystøbt fundament samt nyt dræn omkring bygningen. Ligeledes er kloak, vandinstallationer og el fornyet overalt. Det er også værd at nævne alarmsystemet, der skiller sig ud fra det gængse, idet man styrer alt over en app, og det omfatter vandføler, kameraer, røgalarmer og mere til. Der er ydermere en funktion, så når man forlader matriklen og aktiverer alarmen, kan diverse el slukkes i samme ombæring.

Ude som inde er bygningerne isoleret med Wedi-plader. Hertil er facaden netarmeret og pudset med en speciel, selvrensende maling som fuldendelse. Sokler, udvendige vinduesbænke og gesimserne er udført i særligt, indfarvet kvartssand, som er totalt vedligeholdsesfrit. Tilsvarende er der tænkt over vedligehold, når det kommer til skotrender og undertag samt vinduerne, der er lavenergi og i plast. De fine istandsættelser betyder da også, at ejendommen ligger i energiklasse A.

En kvalitetsrig indretning

I alle rum er der Troldtekt-lofter, hvilket resulterer i skønne rumfornemmelser, som suppleres af et betagende lysindfald. Ejendommen er fra 1780, så foruden den moderne komfort, vil man også opleve sjælfulde udtryk såsom synlige spær.

Hallen slår tonen an, og herfra ledes man til de to sammenhængende stuer, der forbindes af franske døre. Endnu en stue byder sig til, og via denne tilgår man det oplagte soveværelse med walk-in-closet og badeværelse en suite, som er udført med to håndvaske. Køkkenet er nydeligt med hvide fyldningsfronter, og ligeledes er praktikken i orden med ovn i ergonomisk højde samt en ekstra bred kogezone. Fra alrummet er der udgang til den stemningsfulde gård. 

Stueplanet fuldendes af et ekstra badeværelse, ligesom der fra boligen er direkte forbindelse til de gode udbygninger, men først skal man rette opmærksomheden mod første sal. Heroppe findes hele fire værelser, hvoraf det ene ligger separat ved stuen, som endvidere har altanudgang. De tre resterende værelser er samlet nær hjemmets tredje badeværelse. En sjov detalje er desuden boligens vinkælder med en tilhørende lille elevator.

Ekstra faciliteter og mange muligheder

Grundplanen giver jer mulighed for flere konstellationer. Blandt andet kan man vælge at udleje nogle værelser i forbindelse med at drive Bed and Breakfast, mens førstesalens stue også vil gøre sig rigtig fint som kontorområde. 

Mulighederne øges desuden af de gode udbygninger, for alle rum er nemlig opvarmede, så skulle man eksempelvis ønske at have showroom til sin webshop, er det afgjort også farbart. Garagen er ikke opvarmet, men den er til gengæld isoleret og har elektriske hejseporte, så den er tilsvarende bekvem samt plads til to varebiler. Det er i det hele taget en klar fordel, at alle bygninger og rum tilgås i forlængelse af hinanden, således man kan bevæge sig til alle faciliteter uden at skulle udenfor.

De fine løsninger fortsætter

Udsigten bider man allerede mærke i indefra, og den er heldigivis også smuk udefra, hvor havet eksempelvis nydes fra terrassen med Æbelø lige udenfor. I forgrunden er der bugtede marker, hvilket skaber et skønt og foranderligt perspektiv. 

De to indkørsler og forhaven er udført nydeligt med granitsten, mens både gården, indgangen og flere siddepladser prydes af smukke, flade piksten fra Nordsjællands luksushotel Asserbohus. Som supplement til de mange solrige spots er der plæne og enkel, velvalgt beplantning med vandfalds rislen, som fuldender stemningen.

Fredelig beliggenhed

Den fritliggende placering omgivet af markerne med udsigten mod havet resulterer i en helt særlig, rolig og idyllisk følelse på egen matrikel. Der er selvsagt rige muligheder for bevægelse i det fri i form af løb, cykling eller gåture, som alt sammen kan føre mod svale dukkerter ved kysten. Stranden, som er i gåafstand, er en af Danmarks bedste steder til at kitesurfe. 

På et kvarter tilbagelægger bilen ruten til Bogense, hvor alt det praktiske findes i form af skole, dagtilbud og indkøb. Søges der større bymiljø, så er Odense kun omtrent en halv time fra adressen.

Afstand til ...

 • Bogense15 minutter
 • Odense30 minutter
 • Stranden1 minut

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser