Klintevej 7, 5300 Kerteminde

Velkomponeret byvilla i Kerteminde

Bag det hvide stakit på Klintevej 7 ses et smukt bygningsværk fra 1904, som er velplaceret i det centrale Kerteminde. Boligarealet udgør 152 kvadratmeter, hvortil en velanlagt gårdhave, en kælder og et praktisk udhus følger med. Man får således talrige udfoldelsesmuligheder, og nærmiljøet tilgodeser ligeledes ethvert behov med velassorterede fornødenheder samt strand og skov.

Herskabelig byggestil

Ejendommen Godt-Haab er opført i forbindelse med Udstillingen i Kerteminde i 1903, hvor byens lokale håndværkere, fiskere og landmænd deltog. Den nyopførte byvilla blev brugt til udstilling af fiskerne, indtil den blev vundet ved lodtrækning af den blot 17-årige smedesvend, som straks solgte den videre til postmand Harald Hansen.

Bygningen fremtræder velholdt med originale detaljer - heriblandt en fin frise på facaden, der bidrager til det æstetiske særpræg. Der ses også stedvis zinkbeklædning, og vinduerne er sprossede. Haven er velanlagt af en anlægsgartner i 2019, hvilket havebassinet i forhaven og laurbærtræerne på række allerede ved ankomsten indikerer. Ankommer man imidlertid i bil, kan man parkere i indkørslen bagom huset.

Det velgjorte udtryk fortsætter inden døre, hvor gennemgående lysindfald og moderne faciliteter præger interiøret. Køkken-alrummet er forenet med stuen via franske døre, som tilsammen udgør boligens primære opholdsmiljøer. Særligt køkken-alrummet er et naturligt samlingssted, hvor et nydeligt, U-formet køkken, et changerende flisegulv og en brændeovn bemærkes. Stueetagen rummer endvidere et stort soveværelse, et badeværelse med bruseniche og hjørnespa samt et bryggers med nye skabselementer fra 2020 udført af BKN Produktion. 

Førstesalen er indrettet med yderligere fire soveværelser og et badeværelse, og det ene værelse har direkte adgang til en tagterrasse med morgensol. Der er gulvvarme i køkken-alrummet, bryggerset og på begge badeværelser. 

Udeliv og udfoldelser

Kælderetagen og udhuset supplerer boligarealet med ekstra rum til hobbyer og opbevaring. Udhuset er allokeret til to disponible rum, hvoraf det ene i 2021 blev optimeret med et grovkøkken og en varmepumpe. Der er ligeledes to disponible rum i kælderen.

I gårdhaven tilgodeses man af solbeskinnede terrassemiljøer, der inkluderer en hævet træterrasse foruden det flisebelagte areal i parterre. Takket være et frodigt planteliv og den omgivende mur er man afskærmet for indkig og kan således færdes ugeneret.

Indholdsrig beliggenhed

Kerteminde er kendt for sin stemningsfulde atmosfære ved vandet. Havnen er omdrejningspunktet i byen, hvor alskens fiskerestauranter frister, og brostensbelagte gader fører ind til butikslivet i bymidten. Med bopæl her får man gåafstand til det hele. Samtidig er der ganske få skridt til skov og idrætsfaciliteter, ligesom Kerteminde Sydstrand er til rådighed nærved matriklen. Ejendommen er ligeledes hensigtsmæssigt placeret, idet man hurtigt kan tilgå naturen på halvøen Hindsholm, og i Odense venter flere af byens muligheder.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Odense 25 minutter
 • Stranden 5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser